reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Nie wiem czy pamietacie, ze 4 wrzesnia jedziemy z krzyskiem na wesele do Dęblina. Julcia zostanie pierwszy raz na cale trzy nocki z babcia, a ja juz przechodze pieklo:-(...na sama mysl ze mam ja zostawic boli mnie zaladek.....
Och! cos mi sie wydaje, ze ja to gorzej przezyje jak ona:laugh2:
I jeszcze wkurza mnie to ze musze brac dwa dni urlopu <a go juz nie mam duzo bo 3 dni>...bo slub jest tak nietypowo w piatek, no a wiadomo dojechac trzeba dzien przed......:dry:
Czeka nas dluuuuuga podroz, mam nadzieje, ze chociaz bede sie dobrze bawic bo jak nie....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hihi, najlepsze jest to ze na weselu, bedzie moja wielka milosc z podstawowki i sredniej:ninja2::rolleyes2:mam nadzieje, ze serducho bedzie spokojne:laugh2:

i jaWitam;-)
no my tez w sobote wybywamy do kutna na wesele i maluchy zostaja z szwagirka mam nadzieje ze sobie poradzi bo one z nia napewno :-D:-D
a tak mi sie nie chce jechac tłuc sie pociagiem a to ostatni weekend wakacji wiec napewo bedzie pełno ludzi :dry:

Witam

nawet humor dzis mam dobry... niemozliwe;-):rofl2::-D:-D:-D
w domciu malowanko pełna parą, pokoik Hubka juz pomalowany, jestem zadowolona, bo kolor wyszedł taki jak chciałam:-)
a mąż nerwowy jakoś... bedzie miał dzis usuwaną 8 u chirurga-stomatologa, bo mu krzywo rosnie i boli go cała szczęka:baffled::baffled::baffled:

Nuśka no ładnie...;-)trzymaj lepiej serducho na wodzy, hehe

miłego dnia wszystkim zyczę

reklama
bo nieraz jak 8 sie wyrzyna trzeba nacinać dziąsła albo odrazu ja wyrwać a to tylko robi chirurg stomatologiczny zwykły dentysta tylko może przepłukać kieszonke;-)

zgadza się, ja teraz mialam wyrywanego zęba ale to byla 6
i bylam u dentysty nie byla chirurgiem ale skonczyla medycyne...no w kazdym badz razie byla przygotowana na jakies dlutowanie lub szycie dziosla :tak: na szczescie obylo sie bez tego

zmykam na solarium i ostatnie zakupki przed weselem :)

Do góry