reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

zgadza się, ja teraz mialam wyrywanego zęba ale to byla 6
i bylam u dentysty nie byla chirurgiem ale skonczyla medycyne...no w kazdym badz razie byla przygotowana na jakies dlutowanie lub szycie dziosla :tak: na szczescie obylo sie bez tego

tez miałam wyrywana 6 u normalnego dentysty (nie-chirurga), bo taki ząb to zwykły dentysta wyrwie, ale z 8 jest tak, że zazwyczaj są usuwane zanim całe wyjdą i dlatego potrzebny chirurg bo jest nacinane dziąsło, dłutowany ząb i potem trzeba porządnie zszyć:tak:...uaaaa:baffled: nie lubie chodzic do dentysty:dry:

reklama
Ja miałam usuwaną jak narazie 1 ósemkę, krótko przed zajściem w ciążę z Oliwką albo krótko po jej urodzeniu (już nie pamiętam dokładnie) ponieważ wyszła cała, usuwał mi ją stomatolog, było tak samo szybko i bezboleśnie jak z wyrywaniem każdego innego zęba.
Natomiast jeśli chodzi o wychodzenie ósemek, to szły mi wszystkie jednocześnie ok 20 rż i na początku dolne wyszly do połowy. Przez 2 lata robiły mi się stany zapalne, chciałam je wywalić, ale jakoś nie mogłam się wybrać. Po 2 latach wyszły całkowicie i właściwie już nie miałam z nimi problemu aż do czasu, kiedy zaczęła mnie pobolewać jedna, była dziurka, stomatolog chciał leczyć, ale ja kazałam usunąć, bo słyszałam, że jak się już zacznie coś dziać w ósemce to już będzie się co chwilę psuła.

Ostatnia edycja:
Witam!!! Nie wiem w co ręce włożyć, co posprzątam, to mały psociuch, no wiecie ...
Miśka a jaką miałaś? jaką chcesz teraz? ;-)
miałam nokię FKN.PL: Nokia 6101 (nic specjalnego), ale stuknęło jej 2 lata, mogłam wymienić przy odnawianiu umowy, ale jakoś na nic się nie zdecydowałam, tylko zmiejszyłam koszty abonamentu, no i za kilka dni prawie się rozsypała:zawstydzona/y:, teraz żałuję, że nic nie wybrałam nowego:baffled:
Zastanawiam się nad Nokia Poland - Nokia 7500 Prism - Strona główna lub NOWY Sony Ericsson S500i /FV22%/ SE POLAND ! Black (418339181) - Aukcje internetowe Allegro i jeszcze mi chodzi po głowie NOWY SONY ERICSSON W580i, 5 KOLOR+512MB GWAR 3gen (426222661) - Aukcje internetowe Allegro
mam totalny zawrót głowy, myślę już z 2 tyg., a mój stary telefon za chwilę odmówi posłuszeństwa:crazy::laugh2:

reklama
Do góry