reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Matko jedyna, ja chyba bym nie dala rady....no moze z dwojka owszem ale ktos kto ma 3+ to PODZIWIAM NAPRAWDE:)))

Zreszta do swojego dziecka ma sie wiecej cierliwosci, zlosci mnie starsznie jak mowisz cos do nich a to jak grochem o sciane....wrrrrr....
Witam:-)
Nuska ja tez mysle ze do swoich dzieci ma sie wiecej cierpliwosci a to ze do kogos dzieci niedociera to co sie mowi to w duzej zaleznosci zalezy od wychowania bo moim zdaniem powinny miec wiecej respektu przed obca osoba niz mamusia:tak: a jak niesluchaja to pokaz im kto tu rzadzi:tak::rofl2:

reklama
Czasami bywa tak ze pecherz plodowy tylko nadpeknie i wtedy sie sacza ale powstrzymac tego tez nie idzie:tak:
ale ja bym stawiala na czop :tak: bo sluz to niewody:tak:

No mam nadzieje ze jej sie tez juz cos rozkreci....
Ma dwa dni do terminu......ale byla wczoraj u gina i powiedziala jej ze ma tylko 1,5 cm rozwarcia.....I przypuszczalnie tak szybko to nie nastapi.....:(
Ach i maly ma juz niby 3,800...hihi klopsik bedzie nie ma co:)))

Witam :-) Znów spałyśmy dłuuuugo :sorry2:
Nuśka, u siostry to na 100% czop :tak:
A co do dzieci, to z trójką swoich dałabyś radę napewno :tak: tak jak Agusia mówi - nie ma wyjścia :laugh2: ze swoimi napewno inaczej niż z obcymi... bardziej umiesz je ogarnąć.

No mam nadzieje ze jej sie tez juz cos rozkreci....
Ma dwa dni do terminu......ale byla wczoraj u gina i powiedziala jej ze ma tylko 1,5 cm rozwarcia.....I przypuszczalnie tak szybko to nie nastapi.....:(
Ach i maly ma juz niby 3,800...hihi klopsik bedzie nie ma co:)))
1,5 cm rozwarcia to i tak oki :tak: i porod moze w kazdej chwili sie rozpoczac:tak:

czesc mamusie oj ja dzis dzielnie z szymkiem od rana dzialamy juz skosilismy razem trawe na placu zabaw bo przez ten czas jak nas nie bylo to nikt palcem nie ruszyl i po kolana trawsko zaroslo. :crazy::baffled: i rob tu wspolnie plac zabaw dla dzieci no ale maly mial mega ubaw z tym koszeniem
ponawozilismy wszystkie krzewy i nasze jedyne drzewko wierzbe pozniej troche zabawy i teraz ma sieste a ja tu na chwile.

no to pozdrawiam was jeszcze raz i uciekam pranie wieszac bo pralka piszczy ze juz koniec jej dzialki :-D

reklama
Do góry