reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
No to miłego dzionka babeczki.
Ja zaraz robie pranie,bo sie strasznie uzbierało,trochę sprzątnę i moze na jakies zakupy wyskocze.Szaro-buro za oknem,pogoda nie zacheca do spacerowania,ale muszę........:tak:

Witam i ja:)
My juz poubierane, co poniektorzy najedzeni<nie ja>
odkurzone, farsz na krokiety prawie przygotowany,
Dzien zapowiada sie ladny, slonko swieci......

ach moja siostra w nocy dostala boli, na razie wytrzymuje w domku ale chyba dzisiaj sie nowe zycie pojawi na swiecie:))))))))

Witam :-)
Ja właśnie wyszłam spod prysznica, piję kawkę. Niedługo pewnie pójdę z Oliwką na spacer i małe zakupy.
Nuśka, szybkiego porodu dla siostry, trzymam kciuki :tak:

Ooooo!widzę ,ze wszystkie smacznie śpią.
Witam.
Głowa mi pęka....ach.:baffled:
O tej porze to ja do pracy wychodziłam:-(i niestety głowa też mi pękała, mała dalej się budzi w nocy po kilka razy, zwykle na mleko, no a ja potem nie zawsze od razu zasypiam i padnięta do pracy idę. Boże kiedy ja się wyśpie:crazy:
No, ale za to teraz już od godzinki jestem w domku, mała odebrana od niani smacznie zasnęła, więc mam chwilę dla siebie.
Przez ponad tydzień zostaję sama z dzieciakami:baffled:, Artur rano wyjechał na ryby, wróci dopiero w następną niedzielę. Nie wiem jak to się stało, że ja się na to zgodziłam:szok:

reklama
Właśnie rodzi się nowy Bąbelek:-D
Ale jestem podekscytowana........
Biedna ta moja siostra męczy się z tymi bólami juz od nocy, oby jej to szybciutko poszło już teraz i maly byl zdrowy:sorry2:
trzymajcie za nia kciuki

Do góry