reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Rozalka nie rozumiem wlasnie takich zachowac wsrod rodziców :confused: Dobrzeze to nic powaznego, ale biedaczek pewnie sie wystraszyl

Moja Zosia odrapała sobie dziś roczkę poprostu zdarła tylko skorkę ale przezywala to chyba z 2 godziny i ciagle na ta ranke patrzyła:sorry2: z raczka w górze

Miska u nas tez ...lato :) pospacerowalysmy z Zosiaczkiem 3 godzinki teraz śpi a ja piorę:tak:

jak to jeszcze spi od rana kasiad?
:tak: wstała dziś o 10.15

No chyba,ze takie akcje ma częściej,bo ten malec dośc żywiołowy:confused::confused::confused:
Współczuje takiego sreberka w domu...
Kojarzę troche tą kobietę i jest ona chyba opiekunka,ale czego uczy tego chłopca....nieponoszenia konsekwencji za swoje zachowanie....można krzywdzić,a potem uciekac....
Należało zwyczajnie sprawdzić czy się nic poważnego nie stało i powiedzieć przepraszam, chłopiec by się nauczył od matki czy opiekunki, że należy przeprosić.

moj chlop na piwku z kolega a ja z herbatka na wyciszenie czekoladkami i WAMI :-) komu lepiej :-D:-)- zostawie bez odpowiedzi bo to oczywiste prawda :tak::tak::tak:

reklama
Do góry