• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Ale dziewczyny stracha sie najadłam:szok::szok::szok:.Byłam z Kubulkiem na "łowach" tradycyjnie przechadzał sie po sklepie,a tu jakiś chłopiec podbiegł do niego,pociagnoł go za rękę i ten o mało nie walnoł o metalowy kant schodów.Patrze ,a wokół pełno krwi,sprawdziłam zabki i całe.Skończyło sie na rozciętej wardze od środka i lekko poobcieranej brodzie.A mama tego chłopca "ani be,ani me..."tylko go za ręke i normalnie uciekła ze sklepu.:baffled:Nawet ekspedientki sie oburzyły,przecież to sie zdarza...ten chłopczyk był moze troszkę starszy...:baffled:
Kuba oczywiście szybko doszedł do siebie i na pocieszke wybrał sobie miśka(ale straszny potworek-brudasek:-D)Kuba teraz śpi,a potworek sie pierze.:tak:

rany Rozlaka :szok::szok: dobrze, ze tylko na rozcietej wardze sie skonczyło, bidulek...
a co za baba, mogła sie zainteresować, przeciez wiadomo, ze dzieci w tym wieku takie robią rzeczy, co za babsztyl:no::no::no:

reklama
rany Rozlaka :szok::szok: dobrze, ze tylko na rozcietej wardze sie skonczyło, bidulek...
a co za baba, mogła sie zainteresować, przeciez wiadomo, ze dzieci w tym wieku takie robią rzeczy, co za babsztyl:no::no::no:
No chyba,ze takie akcje ma częściej,bo ten malec dośc żywiołowy:confused::confused::confused:
Współczuje takiego sreberka w domu...
Kojarzę troche tą kobietę i jest ona chyba opiekunka,ale czego uczy tego chłopca....nieponoszenia konsekwencji za swoje zachowanie....można krzywdzić,a potem uciekac....

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry