Teraz dopiero jej skoczy, bo każda bedzie chciała sie przekonać jaką ta gwiazda nasza ma popularność.napewno niesorki ale pierwszy raz weszłam a licznik u goski 1000 ponad
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Teraz dopiero jej skoczy, bo każda bedzie chciała sie przekonać jaką ta gwiazda nasza ma popularność.napewno niesorki ale pierwszy raz weszłam a licznik u goski 1000 ponad
![]()

Gosia, z boku przecież masz osoby Cię odwiedzające, więc możesz sprawdzić. Przynajmniej te ostatnie.dzięki za podbiciedziś szukałam czegos co wcześniej napisałam i było 999 otwarć a teraz z ciekawości zaglądam i o 11 więcej
ciekawe kto mnie tak namiętnie podgląda
to że podbijam sobie to wiem ale jak szukam czegoś to tak mi najłatwiej a gdzieś to mam że mi ten stan licznika rośnie ;-)

:-(

Czytałam na bieżąco co u Was nowego, ale na pisanie weny nie miałam. Zresztą po tym przestawieniu czasu jakoś nie mogę dojść do siebie. Chodzę ospała, zmęczona i taka bez chęci do czegokolwiek. Z Vickiem też jakoś tak nie bardzo, ale to najprawdopodobniej przez zębolce, bo nie ma ani aktaru, ani kaszlu tylko potrafi mi temperatura skoczyć tak do 37.8*C i kupkę ma bardziej rozrzedzoną
...a potem przychodzi do mnie przyjaciółka. Zostały jej jeszcze niecałe 2 miesiące do porodu, Oli pewnie znów będzie chciała, żeby jej pokazała tą piłkę, którą ma pod sukienką![]()

no faktycznie Gosia troche cie ludzi podgląda![]()
;-) Jestem pod wrażeniem liczby odwiedzających Twój profil - gratulacje;-)
Dobrze, że mąż szybko znalazł nową pracę