agusia9915
Matka wariatka
co za babaa ja idę bo mi R marudzi i chyba go zaraz przez to bręczenie![]()

z chłopem trzeba delikatnie 

pierdo.lnac młotkiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
co za babaa ja idę bo mi R marudzi i chyba go zaraz przez to bręczenie![]()

z chłopem trzeba delikatnie 

pierdo.lnac młotkiem
wITAM jestem wściekła bo pracodawca mojego męża wiedzial wcześniej że sprzedaje stację tam gdzie pracuje mój mąż i nie raczył go o tym wcześniej poinformować tylko z dnia na dzień został bez pracy Ja przeciez z dnia na dzień też pracy nie znajdę najgorszeże zaczęłam kurs i wpłaciłam 1 rate i teraz nie mam nawet możliwości umówić sie na jazdy ale nie to najważniesze Dla mnie to to zę jakim trzeba być s.....synem zeby tak zrobić z pracownikienm przecież o takich rzeczach informuje sie wcześniej 

ale dostałam prezent na imieniny :-

mnie to najbardziej wkurzyło to że przecież jak byśmy wiedzieli wcześniej to ja poszukałabym pracy a tak z dnia na dzień nie sposób bo przecież trzeba zorganizowa opiekę do Gaby bo starszaki mogłyby być do 16 na świetlicy Mó mąż ma dużą wadę wzroku(_-11) i nie wszędzie może pracować nie może dzwigaći ciężko pracować fizycznie bo może stracic wzrok pozostaje mu tylko praca w ochronie albo na stacji paliw bo na uprawienia Mąż żałuje tylko że wcześniej nie chodził po lekarzach inie leczył sie bo może mialby rentę Aż mi się płakać chce z tego wszystkiego :-(Tycia jego nie obchodzi ze my mamy 3 dzieci
bo on ma kasy po szyję i nie wie co to odmawiac sobie 

:-)
przecież nie rozmawiamy ze soba juz tyle lat była też moja mama i koleżanki dzwoniły z życzeniami i dostałam ok 20 sms Chyba sie zmieniam bo jakos nie licze na prezenty ale cisze sie ze pamietaja o mnie
Nareszcie wiemy na czym stoimy bo niepewnosc jutra dobija DZIEKUJE wszystkim za slowa otuchy
milego dnia :-)AGA ZDRÓWKA ŻYCZE