reklama
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Dzieńdoberek
Ja też już w pracy, podczytuję Was troszkę próbując nadrobić zaległości...
Nie wiem czy uda mi się zrobić jakieś zdjęcia Milence, padł mi aparat - straszne paski robi... kolega mówi że to może karta pamięci a nie aparat, muszę to jakoś sprawdzić. Milenka nie ma prawie wcale zdjęć z ostatnich 2 miesięcy
Nie wiem czy uda mi się zrobić jakieś zdjęcia Milence, padł mi aparat - straszne paski robi... kolega mówi że to może karta pamięci a nie aparat, muszę to jakoś sprawdzić. Milenka nie ma prawie wcale zdjęć z ostatnich 2 miesięcy
No tak z tym sprzętem jest, mi kamera zaczyna wariować, nieraz jest dobrze, a nieraz się soft zawiesza. Trzeba się rozejrzeć za nową, ale jak zwykle są ważniejsze wydatki 
Joasiek, może uda Ci się pożyczyć aparat, albo ktoś pstryknie Milence fotki a potem prześle Wam drogą mailową
My tak sobie przesyłamy z teściami i znajomymi, bo nie zawsze każdy ciągnie ze sobą aparat 

Joasiek, może uda Ci się pożyczyć aparat, albo ktoś pstryknie Milence fotki a potem prześle Wam drogą mailową
My tak sobie przesyłamy z teściami i znajomymi, bo nie zawsze każdy ciągnie ze sobą aparat 
Joasiek, sprawdź czy to nie karta pamięci przez przypadek a nie sam aparat.
U mnie na kamerze nagrywały się paski i okazało się, że kaseta była walnięta.
Wiem, że to aparat to nie to samo co kamera, ale może akurat
koszt doprowadzenia do używalności będzie zdecydowanie mniejszy 
U mnie na kamerze nagrywały się paski i okazało się, że kaseta była walnięta.
Wiem, że to aparat to nie to samo co kamera, ale może akurat
koszt doprowadzenia do używalności będzie zdecydowanie mniejszy 
Joanna73
uzależniona od BB
witam jestem

karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Dziendoberek,:-)

:-)

:-)
agusia9915
Matka wariatka
witam
gardło mnie nawala ostro ,Kondziu chory ..oby sarke omineło bo na katarze sie nie skonczy w jej przypadku

gardło mnie nawala ostro ,Kondziu chory ..oby sarke omineło bo na katarze sie nie skonczy w jej przypadku

agusia9915
Matka wariatka
według suwaczka sarka ma dzis studniowke

reklama