reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Cześć dziewczyny! :happy2:

:-DWitam serdecznie nowe lutóweczki 2008 !!! :-D

kropeczka - też mam taką nadzieję, że się zaprzyjaźnimy. :yes:Trzymam kciuki.:wink:
agusia9915 - kochana jesteś :happy:
ladna.ex.panna, kasia_k-ce - Gratuluję dziewczyny i bardzo się cieszę, że jesteście z nami!:rofl::-D:rofl:
kiniusia - bądź dzielna! :cool:
adzamx3 i cloe - dajcie znać, co u was dziewczyny!:confused::oo:

Pozdrawiam
Ania

reklama
Cześć dziewczyny. Tu Cloe. Niestety miam problemy z zalogowaniem sie na stare hasło , admin niewiele pomaga:wściekła/y: więc musiałam wkońcu stworzyć nowe bo ile to można bez BB wytrzymać?;-)Pozdrowienia dla wszystkich nowych lutówek.:tak: Mam nadzieję że będziemy się wspólnie wspierać do końca ciąży i jeszcze dłużej:tak:;-)
Dziś muszę na nowo powklejać suwaczki ale jak to zrobić jak moje pierworodne szaleje jak mało kiedy:rofl2: :eek:
Anna ajra ja też mam wahania nastrojów od eforii po nagłą złość i nawet depresje. W jednej chwili to co mnie jeszcze przed chwila cieszyło potrafi nagle doprowadzić do szału I tylko modle się żeby mi to nie zostało bo takiej rozhwianej siebie nie lubią:sick:
Adziam moje pierwsze dziecię 21 czerwca skończy dwa latka:tak: Ja sobie siedzę na wychowawczym więc póki jestem w domu postanowiłam zrobić sobie drugiego potomka . I jak narazie wszystko układa sie po mojej myśli
Kiniusia i jak co w końcu będzie jesteś lutóweczka czy nie jesteś?;-)
Moona jak u ciebie ? Co z krwawieniem?
Uciekam bo Julcia zajęła się demolką domu:baffled::angry::sick:pa pa

Witam dziewczyny na szzczęście dołączam do Was. Tym razem sie udało. termin wg ostatniej @ to 26 luty ale znając życie będzie wcześniej ale kto wie :) Pozdrawiam wszystkie mamy z fasolkami i nie tylko :)A do gina ide w przyszłym tygodniu co by ładniejsze zdjęcie było :)

Ja jestem wściekła jak osa!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nie wyobrażacie sobie jaki pech!!! :-(
Jutro na 9 miałam swoją lekarkę rodzinną,w czwartek o 8 ginekologa,a przed chwilunią zadzwonił szanowny Pan Kierownik,że jutro do pracy na 6!!! :wściekła/y:
W tym tygodniu miałam mieć popołudniówki,a dzisiaj ostatni dzień zwolnienia.
Jak najszybciej chciałam się dodzwonić do przychodni ginekologicznej,żeby przesunąć termin na jutro albo na piątek popołudniu,a tu przychodnia dopiero od 13. :wściekła/y::-(:wściekła/y:
Gdyby nie ta rata za OC (600 zł.),którą musimy zapłacić z moim M. :-( to bym już poleciała prywatnie.Jeszcze z nim pogadam,bo przecież MUSZĘ iść do tego lekarza,to już nie są żarty.
Ratujcie!!!
Dziewczyny,które są z Łodzi albo okolic-nie znacie jakiegoś niedrogiego ginekologa z Łodzi?!
Przecież ja na zawał za chwilunie padnę.

Dziewczyny wkleiłam to ze staraczek bo nie mam już siły i nerwów 2 raz tego pisać:wściekła/y:.

Buziam Was.

Kochane - lutóweczką 2008 jednak nie będę - wczoraj się sprawa wyjaśniła. W każdym razie jesienią mam dostać zielone światło do starań to przynajmniej spokojnie będę czekać na swoje szczęście:tak:
A dziś wam mocno kibicuję, dbajcie o siebie i do usłyszenia:-)

kiniusia, w łodzi na ulicy kamińskiego przyjmuje dr wiliński, wspaniały lekarz, ma super sprzęt, a pracuje w madurowiczu. za wizyte kasuje 70 a za usg 50. mysle ze jak zadzwonisz i powiesz ze chcesz tylko usg to nie bedzie problemu i zapłacisz tylko 50. on usg robi w czwartki.,z czystym sercem polecam tego lekarza. jakby co daj mi znać, podam ci nr telefonu.

Dziewczyny dziękuję Wam przeogromnie.
Viki ,Kamińskiego niedaleko,więc mogę się przejść,ale jak możesz to podaj ten nr:tak:.
Nawet o samo usg mi nie chodzi tylko też wizytę.
Dziewczyny ,normalnie załamka:-(:wściekła/y:.
Kropecka ,podaj mi też namiar do tego swojego lekarza.30 zł.to niedużo.Jesteś zadowolona?

Madga ,przykro mi.Zaglądaj tu często;-).

reklama
kiniusia cały czas śledze Twoje staranka i mam nadzieje że teraz już to nie są staranka tylko fasoeczka która chce być sprytnitka i chowa się przed Toba aby za chwile zrobić niespodzinke:-);-) Trzymam mocno kciuki za to żeby wszystko było dobrze i oczywiście na usg piękna fasleczka ;-):tak:oczywiście:).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry