Minesota
Fan(ka)
Ja na chwilę :-) Dla znających angielski - przygoda Mr Prawo Jazdy 
BBC NEWS | UK | Northern Ireland | The mystery of Ireland's worst driver

BBC NEWS | UK | Northern Ireland | The mystery of Ireland's worst driver
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

też muszę przyznać,że ostatnie 2 dni to czasu nie miałam na kompika prawie wcale. Przychodził do mnie siostrzeniec mojego M i okupował kompa,a wieczorem padałam na twarz i nie miałam siły na nic.Dziś lecę zobaczyć małego Mikołajka-od wczoraj są w domku

No to i ja o moim sie wypowiem.Rocznik 78
Teraz trochę się rozleniwił i np.jej nie przewija jak nie musi,za to ciagle ja nosi na rękach i potem ja mam za swoje bo gdy go nie ma to Marcelek się domaga noszenia 
Ale mamy rodzinę daleko i jedziemy długo i dlatego wybór padł na taki fotelik. I wcale nie uważam,że jak tańszy to gorszy
I dzis jeszcze jednego:-)A co tam!!
Karteczki tworzą galerię na półeczce w pokoiku Marcysi i żal mi je na razie chować,momo że juz dawno po urodzinach
Juz jesteście po szczepieniu,my się wybieramy w marcu,juz się boje co to będzie:-(
W porównaniu do was późno mi się dojrzało do macierzyńswa Myslę że jako 19-latka byłabym kiepska mamą
chłopak przyznał sie na starcie do tego co zrbobil i dostał najłagodniejszą karę (150 zł i 30 zł za moją kartę) Także nawet stresu nie było tak dużo