reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Ja tylko na chwilke wpadam powiedzieć Ci Kasiu że oblatuje codziennie wszystkie komputery w domu a mamy ich trzy :-p tak że ode mnie codzień po 3 głosiki macie ha że ja na to wcześniej nie wpadłam :baffled:

reklama
oj cięzko mi teraz będzie was wszystkie nadgonić aby poznac was bliżej i wasze maluszki wiec moze napisze troszecze o nas....Jestem mężatka od 2,5 roku i mam 26 lat obecnie na wychowawczym.
Cyprianek jest pierwszym dzieckiem, skonczyl dwa tygodnie temu roczek, od urodzenia jest dzieckiem bardzo pogodnym i wesolym, swoje pierwsze kroczki postawil w 11 miesiącu, teraz juz nieżle sie rozbrykał. Ma 6 ząbków i bardzo szybko sie uczy oraz poznaje nowe rzeczy:-) ostatnio nauczył sie np dawac buziaka maie:-)...słodkie:-D

aha widze ze mowa o konkursie więc równiez prosimy o glosiki jesli mozna:-)

http://www.rosniemyrazem.pl/competition_details.php?id=656&cat=ap

Witam sie z rana i melduje ze glos oddany, Amelcia pnie sie w gore jeszcze pare glosow i bedzie w pierwszej dziesiatce;-):-):-)
Syneczki wielka, wielka. Wielka sercem

no hej
u nas za oknem to sloneczko chyba sie pojawia, ale wczesniej padal sniezek przez chwile :baffled:
moze dzis wyjdziemy na chwile na dwor
wypuscilam kiwi z akwarium i teraz bede miala problem zeby ja zlapac :dry::sorry:

ika - witamy :-D
zytka :eek: no to masz troche przesrane ;-) ale niektore dzieciaczki tak maja :sorry:
kluska - kaj tam my te 8 zabkow jakos powoli mu to idzie hehe :-D
margaritta - to chyba niestety ten wiek :sorry::confused2: Sewek jak slyszy moj glos jak podniose to tez sie drze ale jak m na niego ryknie to nie (zrestza jego sie nie slucha bo on taki poblazliwy) :wściekła/y: wiec nie jestes sama :-D;-)

reklama
dzieki za glosik
juz wiem do kiedy:
Konkurs rozpoczyna się wraz z dniem 04.03. 2009r. i kończy się dnia 20.04.2009r

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry