Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
do tego gracowanie warzyw i dzień mija ze nie wiem kiedy koniec
Dziekuję za życzenia dla chłopców

wszystkiego naj dla chlopakow
no 12 lat to juz mali mezczyzni
a Sewi juz dziekuje wporzadku juz buszuje... 

nie martw sie moja teściowa jest tez bardzo wkurzajacą osobą czepia sie mnie o wszystko a mało tego moich chłopaków też ciągle ma coś do nas>Wiadomo chłopaki 12 lat kłóca sie a ta mówi ze sa źle wychowani Kuba że jej wogóle nie słucha a Bartek taki duzy a ze smokiem śpi i we wózkuciągle cos nie tak a to ogród mam w chwastach a to ze poszłam na prawo jazdy a przeciez to wszystko kosztuje a to ze truskawki nie były dosc czerwone czereśnie nie dosc słodkie a dałam jej a mówi Ci koszmar z nia mam. Ostatnio pozłam do teścia zeby pojechał do lekarza z synem a ona ze jeszcze autobusy kursuja

wstretna kobieta

... ale tak to już jest albo bb albo ład agólny

wiec wczoraj poszlismy do rodzinnej i nie wiedziala co ma z nami zrobic bo przeciez oficjalnie lezymy w szpitalu ale na szczescie wypisla nam antybiotyk, bo przeciez dziecko z wada sercas nei moze pozostac bez antybiottyku w takim stanie. trudno najwyzej szpital bedzie miala przerypaner w NFZ.... ale co mam zrobic dopuscic do tego zeby zeszlo jej na plucka o nie