reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Cześć dziewczyny!:happy2:
Wczoraj jechałam SAMA samochodem:rolleyes:. Byłam zawieść mojego M na spotkanie z pracy. Jestem z siebie dumna.:-D
Ja mam dzisiaj u siebie w domu imprezę urodzinową. Moją i mojego męża. 27 urodzinki!:cool: Będzie 14 osób, tylko najbliższa rodzina. Rodzice i rodzeństwo. Uff... już od wczoraj przygotowuje jedzonko.:sick:
Ostatnio czuję się coś wykończona:baffled:. A dzidzia szaleje coraz bardziej w brzuszku!:-D

agawa1 - zuch dziewczyna!:tak: Dbaj o siebie i o dzidzie. Mam nadzieję, że już zadzwoniłaś na USG 3D! W innym razie będę musiała wstać i się do Ciebie prześć...
kropecka - wszystko będzie dobrze!:-D Idź na zwolnienie i odpocznij sobie.
Ania31 - dzięki! Widzę, że na brak rozrywek nie możesz narzekać...:wink: Najpierw kabel przecięty, potem brak prądu i teraz ten remont! Współczuję Tobie, tym bardziej, że to kuchnia!
patrysia - udanej zabawy i dzięki!:yes::biggrin2:
Myyszaaa - dzięki!:wink:
lileczka - różnica jest ogromna... początkowo baliśmy się, że farby się nie pokryją. Dużo zdrówka Wam życzę!:happy:
cloe - dzięki!:wink: Jak już będzie łóżeczko, mebelki i zasłonki to zapewne będzie ładniej. Na pewno prześlę zdjęcie.
Gosia 78 - śliczny pokoik! :yes:

Pozdrawiam Was gorąco!

reklama
Witam dziewczyny.
Anna ajra w takim razie 100 lat dla ciebie i męża:-):tak:
Gosia 78 pokoik fajny Widzę ze u was salon to g łowny olac zabaw zupełne jak w moim domu:tak: Ja już nawet zabawek nie zanoszę Nie ma senesu choćby dlatego ze sypialnie są na pierwszym piętrze a salon na parterze:tak:
Patrysia pewnie już na paniejskim Fajnie. Ja swojego paniejskiego nie miałam a szkoda

Witajcie!
Wróciliśmy z wizyty u mojej kuzynki, która ma dwoje dzieciaczków:)
Ja sie juz nie mogę doczekać na poniedziałkowe usg:)))
Ika_s odpoczywaj sobie na zwolnionku!A jak masz pajączki te rajstopy nie zaszkodzą, a moga przeszkodzic w rozwijaniu sie następnych!
Patrysia wieczór panienński pewnie już rozkręcony:) Będę czekac na relację.:)
Gosia78 zamówiłam sobie w sklepie medycznym rajstopy zapobiegające żylakom dla kobiet w ciąży Kati. Jak dostanę napiszę jak sie sparwdzają. Bardzo ładny ten pokoi Piotrusia!:)
Kropecka mam nadzieję, że będzie dobrze u Was! Trzymam kciuki!:)
Mika12 witaj! Gratuluję córeczki!
Agawa1 świetnie, że urosept i nospa pomogły!:) To jak z tym 3D ? Zadzwoniłaś?
Anna ajra ładny pokoik! Wszystkiego najlepszego dla Ws z okazji urodzinek!:))
Cloe fajnie, że Twoje dzieciątko zaczyna takie szleństwa w brzuszku:)
Dobrej nocy Wszystkim Lutóweczkom i Maleństwom:)

najka, ania ajra - nie zadzwoniłam bo.... zapomniałam. Byliśmy z mężem i młodym oglądać drzwi zewnętrzne, potem miałam 3 godziny pod rząd korepetycji potem kąpiel Kamilka i była 20 :-(.
ale w poniedziałek dzwonie wiem że rejestrować można się od godz 8 do 11 i od 14 do 17. A na dodatek mają nowy sprzęt 4D :-).
Anna ajra 100 lat, wszystkiego Naj Naj dla Ciebie i M.i gratuluję 1szej przejażdżki
patrysia - udanej imprezki!!!
Gosia78 - pokoik przecudny!!!
Miłej nocki drogie panie

anna_ajra - Wszystkiego naj :-)
Patrysia - pisz jak tam przeżyłaś panieński ?:-)

A u mnie jak u Cloe pojawiają się bóle kręgosłupa jak dłużej postoje - pochodzę - wczoraj jak połamana chodziłam :-)

A i dziś jestem pierwsza z rana :-D

Mysia- wyprzedzasz mnie także w dolegliwościach ciążowych? Właśnie dziś chodzę połamana i boli mnie kręgosłup. Zastanawiam się dlaczego?

Anna_ajra- wszystkiego najlepszego!!! Niech spełniają się Twoje Marzenia? Nie wiem czy pisałam, ale pokoik Twojego synka bardzo mi się podoba.

Patrysia- no i jak- udała się impreza?

Gosia78- Piotruś też ma śliczny pokoik.

agawa1- coś Cię chyba bardziej przypilnować trzeba przy tej rejestracji, ale nie martw się, mam to samo i ciągle się przymierzam do tego 3D.

Najka- chętnie też dowiem się jak się sprawdzają te rajstopki i zakupię je na próbę- tylko czy takiej grubej babie jak ja to jeszcze pomoże?

Pozdrawaim Wszystkie Nsze Mamusie i życzę miłej niedzieli !!!

Witam dziewczyny:-)
Patrysia pewnie odsypia imprezkę. Ja nawe tnie pamiętam kiedy gdzieś sie bawiłam:dry:Rany :szok:trzeba to zmienić bo przy dwójce to bedzie ciążko gdziekolwiek sie ruszyć:no:
Mysza jak tam samopoczucie w niedzielę;-).Jesteś jeszcze na zwolnieniu czy od poniedziałku do pracy?

witam przyszłe mamusie. mam do sprzedania sukienke sztruksową. ogólnie chyba nie jest ciążowa, ale ja ją nosiłam do 9-go miesiąca (mały brzuszek mialam) ładnie się układa. rozmiar jest 40, jest długa, w talii 85 biodra 106 . ja mam 176cm wzrostu wiec dla wysokiej dziewczyny idealna.jest tez ciepła bo od środka jest milutka jak polarek i wygodna bo nei jest to gruby sztywny sztruks
MA JEDNA WADE: z tylu puścił kiedyś rozporek na długości ok 2-3cm na szwie (mam dobre foto w telefonie moge przeslac mms-em), nie mam zdolności krawieckich ani maszyny więc zaszyłam tak zeby w miare nie bylo nic widac, więc jest ok, ale jak cos mozna to przeszyc na maszynie i nie bedzie śladu
cena 50pln
. (+ ewentualna przesylka jesli poza warszawe.)
kontakt:
-PW na babyboom
-GG 5018604
-mail: katarzyna.szaykowska@wp.pl
-kom 0-500-309-803
pozdrawiam... :)

Cześć Dziewczyny!

Cieszę się, że podoba się pokoik Piotrusia. Niestety na dwóch łobuziaków będzie za mały i gdzieś za rok będziemy musieli zamienić naszą sypialnie na dziecinny a sami wylądujemy w tym malutkim.

Anna ajra- wszystkiego najlepszego z okazji Waszych urodzinek!:-)
Agawa - przy takim natłoku obowiązków to chyba nie masz czasu na bycie zmęczoną czy na gorsze samopoczucie ale pewnie dzięki temu czas szybciej mija...
Najka - koniecznie napisz jak te rajstopy będą się nosić. W listopadzie będę u rodziców to najwyżej też sobie zamówię bo u mnie w okolicy nie mam sklepu medycznego. Trzymam kciuki za jutrzejsze usg!
Cloe - moja ostatnia impreza to wesele mojej siostry 1,5 roku temu w dodatku musiałam szybko wracać bo nie miałam z kim zostawić Piotrusia. Na kolejną to pewnie będę musiała poczekać aż obydwa chłopaki podrosną tylko czy wtedy będę mieć jeszcze ochotę?

Pozdrawiam cieplutko!

reklama
Hej
Gosia - na imprezę marsz:-) bierz męża i Piotrusia i do Zoo - impreza będzie świetna :-D
Cloe - od ostatniego poniedziałku już w pracy - choć przyznaje mam dość wszystkiego :-D
Iśka - z tymi plecami to wczoraj - ale chyba za dużo pochodziłam - i dziś M mi pomaga wstać z łóżka :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry