patrysia
Mamy lutowe'08
Czesc Wam !
No to ja juz po obaidku ale jestem w takim stanie ze masakra - tak sie wytanczylam wczoraj ze bola mnie lydki i kregoslup no i troche glowka
mialam smaczka na winko a ze bylo troche mocne to troche mi poswitalo
ale panienskie bylo psikusowe! Nie bedzie drugiej takiej imprezy jak ta! A dziewczynom to jednak musialam kupic az 4 vodeczki - no nie spodziewalam sie ze maja taki spust :-)
ale one tez sie dobrze bawily i to mnie zadowala! Ten wieczor bedzie pamietny hehe
a moj to chyba pojechal sobie do klubu gogo
ale nie jestem zazdrosna
no moze troche
zreszta bedzie mial mi co opowiadac
ja chyba ide jeszcze spac bo mam takie zakwasy ze chyba do wesela bede obolala 
a co do zdjec to jak beda na kompie wrzucone to posle kilka 
pozdrawiam wszystkie mamusie!
No to ja juz po obaidku ale jestem w takim stanie ze masakra - tak sie wytanczylam wczoraj ze bola mnie lydki i kregoslup no i troche glowka

mialam smaczka na winko a ze bylo troche mocne to troche mi poswitalo
ale panienskie bylo psikusowe! Nie bedzie drugiej takiej imprezy jak ta! A dziewczynom to jednak musialam kupic az 4 vodeczki - no nie spodziewalam sie ze maja taki spust :-)
ale one tez sie dobrze bawily i to mnie zadowala! Ten wieczor bedzie pamietny hehe
a moj to chyba pojechal sobie do klubu gogo
ale nie jestem zazdrosna
no moze troche
zreszta bedzie mial mi co opowiadac
ja chyba ide jeszcze spac bo mam takie zakwasy ze chyba do wesela bede obolala 
a co do zdjec to jak beda na kompie wrzucone to posle kilka 
pozdrawiam wszystkie mamusie!

. Na którą godz. idziesz?
jutro dzwonisz, bo drugi raz nie chcę mi się do Ciebie wstawać!
Ach jak ja bym chciała gdzeis poszaleć...
Takie oderwanie od codzienności nawet jeśli następnego dnia miałby męćzyć mały kac
) to dopiero nam sie zacznie a końcówka to już bedzie najgorsza Nie dość że nogi napuchna jak dwa baniaki mega brzuszysko nie pozwoli na szybsze ruchy to jeszcze nasze żółwie tempo bedzie doprowadzało do szału. Tak przynajmniej było jak ja byłam w ciąży i tego sie spodziewam teraz
a wczoraj wzajemnie z moim opowiadalismy sobie jak tam po naszych wieczorach :-) i wychodzi na to ze moje dziewczyny to wieksze pijaczki