Hej!
Widzę, że powoli wszystkie mamy dosyć błogosławionego stanu...:-( U mnie też ostatnio doły zwłaszcza wtedy kiedy jestem sama z Piotrusiem w domu. Dziś na szczęście humorek lepszy - mąż wrócił wcześniejszej z pracy i skręca tapczanik

(w końcu dojechał razem z komodą więc będę mogła zacząć pranie i składanie ubranek dla maluszka) a choinkę kurier przywiózł wczoraj.:-) Składamy i ubieramy w sobotę bo muszę dokupić trochę ozdób.
Miastowa,Paty36 - witajcie wśród nas!
Najka - większość moich znajomych wybiera właśnie ten szpital, nie słyszałam złych opinii. A cesarką się nie przejmuj - są mamy, które płacą 1000 zł za ten niby przywilej. Jak rodziłam Piotrusia kobitki po cesarce już drugiego dnia były w całkiem dobrej formie!
Anna ajra - w aptece kupowałam Bebilon dla Piotrusia, na osiedlu w sklepach nie mają bo to dosyć drogie mleko.
Ika, Kropecka, Ania 31- :-)
Agawa - jak dziś zdrówko?
Ika, Kropecka, Mysza- u mnie też występują bóle krocze, gdzieś czytałam, że to kości się rozchodzą, podobno jest to normalne...
Ika - kup sobie jakieś niedrogie buty na suwaczki, ja tak zrobiłam.
ladna.ex.panna - piorę w Jelpie, inne proszki dla niemowląt mojego Piotrusia uczulały. Raz + dodatkowe płukanie.
Paty - Co do elektrycznej niani to dla mnie strata pieniędzy, wolę sama czuwać nad maluszkiem niż wierzyć jakiemuś elektronicznemu sprzętowi...
Pozdrawiam