anna ajra mam nadzieję że się nie obraziłaś ja też stara d..a jestem :-) Całuski dla Was
Co do rozstępów: to czasami jest tak że kobieta wtedy kiedy jest największy wzrost dzidziola i pojawianie się rozstępów nie może wcierac kremów bo powoduje to "stawianie" się brzucha i skurcze które mogą się źle skończyć. NIe wszystkie tak mają ( ja nie) ale wiele koleżanek nie mogło nic używać. Jedna po bliźniakachh nie wyjdzie już w bikini - coś kosztem czegoś i to zależy. Ja mam tendencję do rozstępów smarowałam się oliwką i wyskoczył mi 1.
Co do rozstępów: to czasami jest tak że kobieta wtedy kiedy jest największy wzrost dzidziola i pojawianie się rozstępów nie może wcierac kremów bo powoduje to "stawianie" się brzucha i skurcze które mogą się źle skończyć. NIe wszystkie tak mają ( ja nie) ale wiele koleżanek nie mogło nic używać. Jedna po bliźniakachh nie wyjdzie już w bikini - coś kosztem czegoś i to zależy. Ja mam tendencję do rozstępów smarowałam się oliwką i wyskoczył mi 1.

No co ty... spoko!
:-)
:-
:sick:
Wyspana i po (mam nadzieję) udanej wycieczce. Jak na razie, czeka mnie teroię... zobaczymy.
Dziękuję! Mam nadzieję, że nie zapeszę... a co do brzuszka, to mój mąż mówi, że się delikatnie zaokrąglam... hmm ... Tak właściwie, to moim zdaniem nic nie widać. Spodnie stały się ciaśniejsze, ale jeszcze się mieszczę. Idę się zważyć ... waga stanęła - nie tyję! To dobrze, gdyż przytyłam do tej pory 3kg.