dawna cloe
Mamy lutowe'08
Ania 31 witaj wsród lutówek:-) Mamy podobne terminy więc pewnie będziemy sobie nawzajem kibicować Pisz często no i trzymam kciuki żeby mdłości wkońcu minęły.
Ika S Mnie ciągnie do kwaśnego . Jak widzę kiszonego ogórka to aż mnie skręca żeby skosztować. U babci mojego męża sama wyjadłam cały ogromny słoik
Ależ mi smakowały te kwasiory
Na samo wspomnienie aż mnie skręca. 
Uwielbiam zapachy pizzy zapiekanek Mogłabym się tym delektować godzinami no i oczywiście konsumcją też bym nie wzgardziła;-) Nie ciągnie mnie do słodyczy owoców jogurtów. Naszczęście nie wymiotuję choć bywają kryzysowe chwile że mdli mnie niemiłosiernie
Ika S Mnie ciągnie do kwaśnego . Jak widzę kiszonego ogórka to aż mnie skręca żeby skosztować. U babci mojego męża sama wyjadłam cały ogromny słoik
Ależ mi smakowały te kwasiory
Na samo wspomnienie aż mnie skręca. 
Uwielbiam zapachy pizzy zapiekanek Mogłabym się tym delektować godzinami no i oczywiście konsumcją też bym nie wzgardziła;-) Nie ciągnie mnie do słodyczy owoców jogurtów. Naszczęście nie wymiotuję choć bywają kryzysowe chwile że mdli mnie niemiłosiernie
(chociaż wcześniej piłam codziennie lub prawie codziennie), za to herbatki sobie popijam, niemocne.
Kropecka Ty tutaj! :-) Uściski kochana! Gratulejszyn, jak widzisz ja tez zaciążyłam tyle że ja w listopadzie się będę rozdwajać! ;-)

Super!!!
,ale trzeba je jakoś przepędzić.
.Z jednej strony się cieszę,a z drugiej obawiam.:-(

Gratuluję!
Wow!
Rozmowa z mężem mi bardzo pomogła. Ryczałam jak bóbr...