reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Halo czy o tej godzinie to już wszyscy śpią?? Ostatnio byłam na babyboom w sierpniu więc dzisiaj nadrabiałam zaległości i czytałam to o czym ostatnio pisałyście. Widzę że się już bardzo dobrze znacie.

reklama
Ej no ja nie spie :no: hmmmm ja to mam pecha zawsze jak nikogo nie ma to ja siadam a jak wszyscy sa to mnie nie ma :huh::hmm: ale wiecie co opowiem Wam teraz historyjke
Wlasnie niedawno zapukala nam tesciowa do pokoju i powiedziala zeby moj M sie zbieral bo moja szwagierke trzeba zawiezc do szpitala bo rodzi.... :szok: i odeszly jej wody - lecialo z niej jak z kranu ale co jest dla mnie dziwne to to ze ona wogole nie miala skurczow :shocked2: no i tak pojechala juz spakowana do szpitala z moim M i jej M - ciekawe kiedy urodzi :confused: heh ale to jej pierwsze dziecko i tzresla sie jak galareta ... ciekawe jak bedzie u mnie... :confused:

to masz przygodę:-) Też słyszałam że nie wszystkie maja skurcze:-)

My to mamy skurcze od 20 tygodnie niektóre dziewczyny dopiero parte czują:-)
Ale w sumie fajnie będziecie mieli z dwójką maluchów:-D

Patrysia, to że wody odeszły to nie oznacza jeszcze że urodzi się za kilka godzin. Skurcze mogą pojawić się dużo później. Mi wody nie odeszły z Wiktorem.

Hej. Ja nie mam jeszcze żadnych skurczów, w poniedziałek byłam u ginekolog i powiedziała mi że jeszcze wszytko pozamykane i mały sie nie pcha na świat. Teraz idę 21 stycznia i już się nie mogę doczekac. To moja pierwsza dzidzia i strasznie się boje porodu, ale chyba dlatego ze będę rodzic tu w Sraubingu (Niemcy) a mój język niemiecki to taki nie za bardzo. a zwroty szpitalne na poziomie 0.:-(

reklama
Witam
Mysza mi tez sie nie chce spac cierpie na bezsennosc
Wczoraj kupilismy tusz do drukarki i mały ma radosc moze kolorowac co mu sie podoba mama tylko drukuje
Anna_ajra śliczny wózek

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry