Ania31
Mamy lutowe'08
Ja pediatre mam trafiłam naprawde super kobiety i nie chciałabym zmieniac tylko dlatego ze nie moze przyjechac do mnie połozna a samo moje przepisanie sie do innej przychodni niewiele zmienia
Przepisałam sie do innej przychodni tylko chłopacy kiedy Kuba miał 3 tygodnie i lekarz zaczął mi wymyslac ze dziecko ma sinice trójkatna wokół ust i co za mnie za matka ze tego nie wiedze niestety lekarzem nie jestem a to co mnie zaniepokoiło to z tym poszłam i tak było źlewiec szukałam innego lekarza zeby to skonsultowac i okazało sie ze jest wszystko w porzadku mały tylko dostał niepotrzebnie zastrzyki. I jak ufać lekarzom ?
Dlatego teraz mam super kobiety na kazde zawołanie i mam do nich zaufanie a to przeciez najwazniejsze
Przepisałam sie do innej przychodni tylko chłopacy kiedy Kuba miał 3 tygodnie i lekarz zaczął mi wymyslac ze dziecko ma sinice trójkatna wokół ust i co za mnie za matka ze tego nie wiedze niestety lekarzem nie jestem a to co mnie zaniepokoiło to z tym poszłam i tak było źlewiec szukałam innego lekarza zeby to skonsultowac i okazało sie ze jest wszystko w porzadku mały tylko dostał niepotrzebnie zastrzyki. I jak ufać lekarzom ?
Dlatego teraz mam super kobiety na kazde zawołanie i mam do nich zaufanie a to przeciez najwazniejsze

ale jestem ;-) ja juz powoli sie pakuje - torba do polowy spakowana a teraz wzielam sie za pranie ciuszkow - biale pranie juz zrobilam i poprasowalam teraz piore kolorowe
zreszta jak sie obkrecam z ledwoscia na drugi boczek to malec tak jakby sie pchal do wyjscia maskara myslalam ze sie rozplacze bo przez to nie potrafie wogole spac 
hehe zobaczymy
a tak bidok musi sie wczuc w zycie rodzinne i pomagać zonie Biedactwo nie ma co