reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
Co do oleju rycynowego to ja po wypiciu go mialam potworne skurcze i rozwolnienie i to wszystko :( nie urodziłam, tylko tyłek mnie potem bolał przez tydzień :( do tej pory nie wiem czy Wiktorowi tym nie zaszkodziłam :(

ja też uważam że to swędzenie to od suchej skóry i rozciągania się.

No co ty oznaczałoby to ze jakiekolwiek skórcze szkodza a to przecie nie prawda. A rozwolnienie to baaardzo czesta rzecz przed porodem - organizm się sam oczyszcza. Mi o oleju, bieganiu na czworaka, sexie mówił sam gin więc nie wierze by to zaszkodziło

Hej Dziewczyny!

A ja dziś trochę wkurzona...:wściekła/y: Odebrałam wyniki krwi i moczu - morfologia ok natomiast w moczu liczne bakterie i liczne białe krwinki:no:. Dzwoniłam do mojego gina i kazał mi iść do lekarza rodzinnego żeby ten przepisał mi antybiotyk. Całą ciążę obyło się bez silnych lekarstw a teraz mam brać jakieś cholerstwo??!!! Mam nadzieję, że może mój lekarz będzie miał inny pomysł ale tego dowiem się najwcześniej w czwartek:-(.

Agawa - wielkie dzięki za podpis "Mamy lutowe"!:-D

Pozdrawiam.

Dziewczyny - mój M właśnie składa łóżeczko bo je dziś przywieźli i on już chce je zobaczyć:-D

Myślałam że to tylko my tak mamy że chcemy zobaczyć wszystko na już :-D

Witam się z rana. Nie lubię środy bo Maciek po pracy ma dodatkowo 4 godziny angielskiego i wraca ok. 21 :(

Wczoraj wieczorem młody tak mi się rozpychał w brzuchu że aż mi przeszkadzał. Brzuch mi latał na wszystkie strony a miałam się uczyć do egzaminów :)

Dzień dobry wszystkim:-).
Ale sobie pospałam!!! 10 godzin, aż lekka przesada;-).
Zastanawiam się co ja będę dzisiaj robic, u mnie okropna pogoda- deszcz nie pada tylko leje!!! Spacerek odpada!!!
Ma ktoś coś do zrobienia to chętnie pomogę bo mnie dzisiaj energia rozpiera:-).
Co u was dzisiaj na obiadek??? Bo nie mam żadnego pomysłu, może bym odgapiła coś od was;-);-);-):-).

reklama
Witam
U mnie piękna pogoda świeci słoneczko:-)
W nocy troszkę gorzej bo bóle brzucha i kregosłupa ale jakoś jeszcze sie kulam

Ja mam dzis pomidoróweczkę na obiad :-D

Nudze sie strasznie i poszłabym spać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry