kropecka
Majowa mama 2006; Mamy lutowe'08
myszaa, to nie ja pisałam o tym 8 miesiącu. ja tylko napisałam swoją opinię. jak teraz utworzymy zamknięty wątek to już później nie będzie odwrotu. a na samym początku nie mamy praktycznie wpływu na to kto się dostanie na ten wątek. wystarczy że ktoś napisze że ma termin na luty i od razu dostanie się na ten wątek, co w jakimś stopniu przestaje go czynić prywatnym. z doświadczenia na majówkach (tam wątek zamknięty powstał jak już urodziły się nam dzieci, większość osób wykruszyła się niestety z naszego grona), tam jak ktoś jest nowy, to musi trochę napisać o sobie, dać się poznać i wtedy generalnie za zgodą dziewczyn wnosimy o przyłączenie danej osoby do wątku prywatnego. tutaj stworzyła się od razu lista wszystkich osób które zadeklarowały się jako lutówki i automatycznie mają wstęp na wątek zamknięty. trudno mi napisać dokładnie o co chodzi, chyba to dawna cloe zrozumiała o ile dobrze pamiętam. mi to generalnie nie przeszkadza, ja swoje dzieci i zwierzenia mogę wypisywać nawet na otwartym wątku. w tym momencie każdy oszust może napisać że ma termin na luty i zostanie wprowadzony do tajnego wątku, więc jego utworzenie mija się z celem. ale róbcie jak chcecie.

Na tą chwilę mamy naszą "złotą dziesiątkę"
mieliśmy z dziecmi dzis wyjechać pod namiot na tydzień ale pada i wieje wiec musielismy odłożyc wszystko na inny czas