reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

:-) Witam:):):) Ja mam na imie Karolina i jestem w 10 tygodniu ciąży;):):) Jestem bardzo szczęśliwa:):):) Mam swojego Kochanego narzeczonego,który bardzo mi pomaga:):):) mam 16 lat a mój narzeczony 19:):):). Dołanczam do grona lutowych mam:):):) termin porodu mam na 4 lutego 2008 roku:):):)

reklama
Dziewczyny ,napisałam do moderatorki Aletki z prośbą o prywatny wątek tylko dla nas-lutóweczek'08.Zobaczymy jaka będzie odpowiedź,ale na pewno coś da się zrobić.
Mam taką nadzieję:tak::-D;-):-).

Karolinko ,witaj.:-D
Już się nam przedstawiałaś,a my Cię już witałyśmy.:-) :-D Czuj się jak u siebie.
Buziaki.

dawna cloe, moj Wiktor dopiero niedawno nauczyl sie chodzic wiec nie jest jeszcze tak sprawny :) ale wlasnie wywala karme dla psa z miski po calym pokoju. zreszta ostatnio rozkrecil mi krem i wyjal caly, wysmarowal sie nim i zaczal jesc, jak mu zabralam to dorwal gdzies kostke bulionowa i polowe zezarl z papierkiem, jak mu zabralam to dopadl do szafki z przyprawami, otworzyl ja i wysypal torebke cynamonu. wiec generalnie wiem o co ci chodzi :)

Dziewczyny ,dostałam odp. od moderatorki Aletki.Oto lista przyszłych mam,które wpiszę,aby miały dostęp do prywatnego,tylko naszego wątku.Mam nadzieję,że nikogo nie pominę:
1.kiniusia
2.agawa1
3.kropecka
4.Ika_s
5.Ania31
6.dawna cloe
7.kasia_k-ce
8.Myyszaaa
9.Najka
10.maritka
11.anna_ajra
12.adziamx3
13.bpcianek22
14.ladna.ex.panna
15.Szczęśliwa przyszła Mama

Będę zdawała relację jak idzie.
Buziam Was!!! :-D

Cześć dziewczyny:-)
Moje dziecko padło na Elmo zasnęła na siedząco :eek: głowa latała jej jak pijaczkowi raz w jedną raz w druga stronę aż w końcu przeważyła i osunęła się na łóżko :eek::-D:-) i ani razu nie otwarła oczek:-D Wyglądało to przekomicznie :-D Tyle że jeśli zasnęła już na dobre to jutro jak nic pobudka o szóstej rano:baffled: i to mnie trochę przeraża.
Ika s i Kiniusia Dbajcie o siebie kobietki Wszystkie tu zebrane prześlemy wam nasze pozytywne fliudy więc musi być dobrze.:tak::tak:
Jeśli chodzi o forum zamkniętę to jestem za. mam tez nadzieję że ten wątek jako forum otwarte nadal będzie istniał. Założę się ze jeszcze trochę lutówek do nas dołączy i te najbardziej aktywne zawsze będzie można zapraszać do naszego "zamkniętego" grona

ja tez jestem za aczkolwiek zastanawiam sie czy to nie za wczesnie troche na taki watek. bo generalnie watki dla wtajemniczonych w ktorych pisze sie sekrety i w ogole powinny byc dla osob aktywnych, do ktorych mamy zaufanie. a tak na poczatku to wyjdzie ze kazdy kto napisal choc jednego posta typu "witajcie jestem lutowa mama" bedzie mial tam dostep.

Witajcie Dziewczynki!

Szczęśliwa przyszła Mama- witaj w naszym gronie:-)

dawna Cloe - ależ masz wesoło w domu;-), no to teraz gdy Maluszek usnął masz troszkę spokoju:-)

Ika_s i Kinusia - odpoczywajcie i leżcie ile tylko możecie. Dobrze,że z maluszkami jest wszystko ok i biją im serduszka:-)Miałam podobną sytuację - również w 6 tygodniu - kiedy pojawiły się niewielkie brunatne plamki, ale bez bólów brzucha. Na USG wyszło,że pojawił się krwiaczek, ale z bąblami było na szczęście ok:-). Mam nadzieję, że krwiak się wchłania lub wchłonął, bo lekkie brudzenie miałam do wczoraj, a więc powyżej tygodnia. Lekarz stwierdził, że plamienia zdarzają się w tym okresie czasu, należy jednak więcej leżeć i nie "biegać".Oczywiście też biorę luteinkę i duphaston 2 x dziennie. Zatem dziewczyny głowa do góry - MUSI BYĆ DOBRZE!!!
Kinusia - jeśli mogę spytać, bo też jestem z Łodzi, jaką wybrałaś przychodnię? Ja się zastanawiałam nad Medicover' em na Piłsudskiego, bo do CZMP nie mogę się dostać poprzez strajki.
Kropecka - ale masz zabawnie z Wiktorkiem;-), podziwiam Twoją cierpliwość:-)

Pozdrawiam i ślę buziaczki dla wszystkich dziewczyn !!!

reklama
Cześć ja dopiero dzis teraz byłam w Toruniu troszke u rodziców z dziecmi co prawda pogoda nie bardzo ale co tam :-)Brzusio dzis mój grubiutki na pogode sie nadymał haha:-):-D
Pozdrawiam wszystkie mamusie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry