reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

cloeja do 17 roku żyia byłam blądynką potem po zafarbowaniu włosy mi ściemniały. KOlor ciemny został ale i tak wiem że jestem blondi :-)hehehe

reklama
Hej, to znowu ja
No to jak już wstałam z tego łóżka, to od razu przykra niespodzianka-plamienie i ból brzucha. Zbieram się do szpitala na izbę przyjęć. Zobaczymy, czy mnie przyjmą. Mam nadzieję, że to tylko drobnostka. Teraz jestem szczególnie wszystkim przerażona.

agawa1 - w 6 tygodniu? to chyba za późno na zagnieżdżanie, ale może jakieś naczynko pęknięte, albo sama nie wiem co. Czekam na podwózkę i jadę sprawdzić. Nerwy ogromne.

Cześć dziewczyny! :happy2:
10 lipca (wtorek) na 13:00 jestem umówiona na badania genetyczne (prenatalne nieinwazyjne) czyli szczegółowe USG:sick:. Zobaczymy...:sorry: Trzymajcie kciuki!:wink:

aneta23 - witaj kochana!:biggrin2::cool: Też mam konflikt serologiczny. Moja grupa krwi to 0 Rh(-).

ANIU - powodzenia :tak:
A propos konfliktu - ja mam grupę AB Rh(-), a M A Rh(+).......i w szpitalu po porodzie ciągle marudzilam że mają badać bo konflikt, immunoglobiny itd :-D I okazało sie ze moj synek ma grupę A Rh(-) - niezła mieszanka, w każdym razie konflikt nie zaistniał i nie trzeba bylo podawac immunoglobin :-)

Zatem wróciłam ze szpitala. Ile się tam wyczekałam i nadenerwowałam, to szkoda opowiadać. Ale zrobili mi USG. Zobaczyłam swojego dzidziusia. Ma 0,5 cm i najważniejsze to to, że bije mu serduszko. Krusia ma 6t,1d. wg badania. Odebrałam też wyniki badań. Wszystko mieści się w podanych normach (wyjątek ph moczu - jakieś bardziej ponad normę), ale i tak muszę udać się dzisiaj do lekarza po zwolnienie. Na izbie przyjęć powiedzieli mi, że mam dużo leżeć i zwiększyć duphaston do 4Xdziennie. O chodzeniu do pracy nie ma narazie mowy.
Niestety lekarz nie wie dlaczego to plamienie.

reklama
Dziewczyny ,ja nadal krwawię.Niewiele,bo niewiele,ale jednak...:-(
Co prawda,lekarz powiedział,że wszystko jest ok,ale mam dziwne myśli....:-(
Oby wszystko było dobrze:sick::sick::sick::-(.
Pozdrawiam Was dziewczyny.
lka_s ,trzymam kciuki za Nas obydwie:tak::tak::tak:.
Wszystko będzie dobrze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry