Witajcie!
U mnie w miarę dobrze, chociaż tęsknię za słonkiem, pochmurno bardzo i ciemno. Mdłości nadal brak, momentami lekkie jakby sie pojawiły, ale to nic takiego.
Myszaaa rozumiem ?Cie z tą sennością. Ja miałam tak kilka dobrych dni, ze musiałam sie kłaść w dzień, bo byłam nieprzytomna. Ale już drugi dzień jest lepiej, zobaczymy. Za to mam bardzo zmienne nastroje.
Kiniusia zmień lekarkę i odpuść sobie już nerwy, szkoda Waszego zdrówka!
Ika_s pochodzisz z Lublina? Ja też i nadal w nim mieszkam. Ale dużo ludzi z naszego miasta do Wawy trafia. A ja bardzo lubię Lublin i na szczęście udało mi się tu znaleźć pracę taką jak chciałam,w zawodzie.

)) Co do lekarza, mam nadzieję, że w końcu trafiłaś na dobrego!
Kropecka, Ania31 straszne te Wasze przeżycia z lekarzami.
Aniu fajni Ci Twoi chłopcy!:-)
Ładna.ex.panna powodzenia na wizycia au gina! Będzie dobrze!
Anna aira a czemu zdecydowałaś się na te badania? Mało o nich wiem, czy wady przez nie wykryte można leczyć jeszcze w czasie ciąży? Dzieki za poieszenie w sprawie Uroseptu, też ufam, że będzie dobrze!

Witaj
Szczęśliwa przyszła Mamo ! Życzę Wam szczęścia, szybko będziecie sie musieli nauczyć odpowiedzialności, ale czasem tak to jest w życiu. Co do trymestrów ciąży nie jestem ekspertem, ale wydaje mi się, że drugi rozpoczyna się po 12 tygodniu ciąży, ale może inne dziewczyny skorygują moją odpowiedź.
Pozdrawiam!