Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

M. nadal cierpi katusze spowodowane bolem brzucha, jedziemy za
raz do lekarza moze cos sie w koncu dowiemy. odezwe sie wieczorem.
Dzisiaj zaliczylismy kawke u tesciow.Maz stwierdzil ze juz ostatnia przed porodem . Mam taka nadzieje>.
Ale jutro musze jakies zakupy zrobic wiec musze zaliczyc spacerek.

A my dalej w nieswiadomosci.
A co do nieporadnosci przy dzidziusiu to kazda mama na poczatku jest nieporadna, ale szybko sie nauczysz i dojdziesz do wprawy. A dzidzi szybko rosnie i jest coraz lepiej.

zawsze w niedziele obiad robi M. ale ze zaniemogl, a mi sie nie chcialo to niemielismy nic
dobrze ze jest taka instytucja:-)
A tesciow to normalnie bym........chyba tylko olala i udawala ze nic mnie nie boli, ze sie wnukiem nie interesuja. M. jak wroci to mu powiedz delikatnie i niech on z rodzicami pogada, ze tak sie zachowac nie powinni- za kare ze cie zostawil na te kilka dni
i sie zastanawiam czy to normalne

:-)
jeszcze kilka dni Ci zostalo
Chociaz ja chyba tez tak probowac bede jak sie nic nie zmieni za kilka dni.

tak od siebie

Jutro umowilismy sie na usg jamy brzusznej do polskiego lekarza, ktory jest oddalony o jakies 100 km.Tylko zeby stwierdzil co mu dolega, bo nie mam juz sil- strasznie mi go szkoda.
najważniejsze będzie to potem:-) Mnie teraz straszą że chlopców się dwa tygodnie przenosi
uciekać spać - bom zmęczona:-)
a mi 10 
A co do tych dni pozostalych do porodu, to mi ostatnie zlecialy jak burza, az jestem w szoku
Jeszcze tylko zeby do porodu lecialo tak szybko to bedzie git. Aha- przenosic to ja niemoge, bo moj tato przylatuje do mnie 28 lutego zaledwie na 5 dni (na chybil trafil) i musi zobaczyc wnuka
:-)