dawna cloe
Mamy lutowe'08
cześć dziewczyny . Dzis miałam ciężką noc
Oliwia cycoliła mnie chyba co 15 min tak jakoś przez 5 min. Sutki pięka do teraz
i oczywiście czuję się nieprzytomna Teraz Oliwcia śpi a wcześniej oczywiscie mam robiła za smoczka Urok karmienia butelka polega na tym ze dajesz butle i po pięciu min dzidzia uduldana ty wiesz ile zjadła no i reszta czasu dla ciebie Nie to ze zebym chciała się wycofać z cycolenia co o to nie za dużo kosztowało mnie by wyszło . Tak mnie jakoś wzięło na porównywanie
Kropecka mnie również dkokuczjaa hemoroidy
tyle ze poki co nic z tym nie robię po Julce jakoś same przestały się odzywać teraz to nie iem czy będzie tak dobrze
No i uciekam dzidzia wzywa do zobaczenia.
Kropecka dziś zrobię wszystko by przesłać ci brakujace dane Obiecuję
Oliwia cycoliła mnie chyba co 15 min tak jakoś przez 5 min. Sutki pięka do teraz
i oczywiście czuję się nieprzytomna Teraz Oliwcia śpi a wcześniej oczywiscie mam robiła za smoczka Urok karmienia butelka polega na tym ze dajesz butle i po pięciu min dzidzia uduldana ty wiesz ile zjadła no i reszta czasu dla ciebie Nie to ze zebym chciała się wycofać z cycolenia co o to nie za dużo kosztowało mnie by wyszło . Tak mnie jakoś wzięło na porównywanie
Kropecka mnie również dkokuczjaa hemoroidy
tyle ze poki co nic z tym nie robię po Julce jakoś same przestały się odzywać teraz to nie iem czy będzie tak dobrzeNo i uciekam dzidzia wzywa do zobaczenia.
Kropecka dziś zrobię wszystko by przesłać ci brakujace dane Obiecuję

auc :-(ale nie chce przestac karmic piersia ani tez nie chcialam go dokarmiac butla juz i tak daje mu herbatke z hippa z kopru wloskiego od 1 tygodnia, a zas na te sutki to stosuje krem bepanten - jest dobry ale co z tego jak zaloze stanik czy bluzke to ten krem wsiaka w ciuchy i zadnego pozytku z tego bo trzebaby bylo chodzic bez a u nas to chyba nie mozliwe bo tescie szwagierka ... 
ehhh masakra - mam nadzieje ze to sie zagoi 
teraz jeszcze nie jest idealnie, ale 90% lepiej. A na sutki jest super PureLan (czysta lanolina)
Ale piszcie co na to poradzić - bo i zaraz pewnie mi się przyda:-)