Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć dziewczyny
Ja chodzę do prywatnego lekarza, za ostatnią wizytę z usg i cytologią zapłaciłam 160 zł i nie uważam żeby to była wygórowana cene tym bardziej ,że to jeden z lepszych ginekologów w Katowicach. Mam numer jego komórki i zawsze mogę do niego dzwonić, zadzwoniłam też powiedzieć mu że krwawienie szybko się skończyło i czy nie wystarczy brać duphaston, stwierdził że w takim razie na razie mam kaprogest schować i poczekamy.
Wczoraj była u mnie teściowa i powiedziała że w środę była w Częstochowie modlić się za mnie i za maleństwo, wzruszyłam się okropnie i prawie beczałam
Nie wspomnę o końcówce ciąży. Tak mi nogi napuchły że prawie w żadne klapki nie wchodziłam , dosłownie czułam sie jak słonica
Kropecka,Agawa ja urodziłam Julkę 21 czerwca -w największe upały. To dopiero była katorga. Dziecko źle znosiło gorąco cały czas kwiliła zamiast słodko spać jak przystało na noworodka. Prawie całe dnie spędzaliśmy w piwnicy naszego domku bo tylko tam można było wytrzymaćNie wspomnę o końcówce ciąży. Tak mi nogi napuchły że prawie w żadne klapki nie wchodziłam , dosłownie czułam sie jak słonica
![]()
to zastanawiałam się gdzie ten cud
Teraz już wiem czego mogę się spodziewaći jak do tej pry nic mnie nie zaskoczyło. I jeszcze jedno . W pierwszej ciąży mój rosnący brzuch wcale nie wprawiał mnie w zachwyt
Na ulicach widziałam same laski a ja głupia porównywałam się do nich "Jezu jakie one są ladne aja przy nich jak słonica"
Teraz już zaczyna być widać ( delikatnie kto nie wie pomyśli pewnie że został mi brzuszek po pierwszej ciąży
) i jestem z tego dumna I lubie też moje wieeeelkie cycory .
;-) Może zabrzmi dziwnie ale czuję się jak pełnowartościowa kobieta