skaba1
sierpień'05 marzec'08
Ika_s oj straszne te ceny.. ja płacę 60 razem z USG i wszelkimi innymi badaniami...
leż i wypoczywaj.. a w pracy.. hmm.. mój szef przez ostatnie miesiące trąbi, że kobiety powinny zachodzic w ciążę, bo kto będzie na emerytury robił.. myślę, że teraz już tyle nagadali tym pracodawcom, że nikt nie powinien ci robić trudności...
ale tak na marginesie to sama też się trochę stresuję reakcją szefa... prowadzę teraz dwa spore projekty i pewnie sie będzie o nie obawiał...
leż i wypoczywaj.. a w pracy.. hmm.. mój szef przez ostatnie miesiące trąbi, że kobiety powinny zachodzic w ciążę, bo kto będzie na emerytury robił.. myślę, że teraz już tyle nagadali tym pracodawcom, że nikt nie powinien ci robić trudności...
ale tak na marginesie to sama też się trochę stresuję reakcją szefa... prowadzę teraz dwa spore projekty i pewnie sie będzie o nie obawiał...

Być może rośnie mi kolejny duży człowieczek bo sama mam 183 cm bez obcasów a mmąż jeszcze wyższy ode mnie. poczekam na USG ono prawdę mi powie
:-) No tego to się nie spodziewałam po państwowym lekarzu i na dodatek strajkującym
. Niestety do końca miesiąca jej nie ma
... Mam troszkę stresa przed tą rozmową...:sick:

Naprawdę super lekarz!
Najważniejsze, że z dzidzią wszystko dobrze. Odpoczywaj i nie przejmuj się L-4!
Wszystko zależy jednak do człowieka, a nie od strajku.