P
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Umówiłam się z koleżanką z pracy (urodziła w grudniu) na wspólny spacer, ale nici z tego...

Daj znać, co lekarz powie.
Mój mąż mnie wczoraj wkurzył mówiąc, że jest zmęczony... a małego trzymał raptem godzinę na rękach.
Próbowałaś odciągać pokarm?
Powinno pomóc na zastoje. Wiktor już duży chłopczyk, także na pewno potrafi dokazywać.
Który to już raz położna przychodzi?

Ewelinko, dużo zdrowia Tobie życzę! Nie wiem, co mam powiedzieć... Mam nadzieję, że mąż Tobie pomaga i że lekarz zaradzi Twojemu stanu. Myślami jestem z Tobą i czekam na wiadomość! Ściskam Cię mocno!
Nie poddawaj się!
USG jest w porządku, nic tam nie boli, gorzej z badaniem. Być może ja trafiłam na podłego lekarza...?
wiem to po sobie, bo etap pochlipywania po katach mam za sobą i zaczynam wreszcie (!) powoli sie w tym odnajdywac
a moje zdrowie, które zawsze wydawało mi sie 'końskie' widze ze nie jest takie do końca, źle sie czuje z kg+, z rozstepami, z raną po szyciu, a do tego wyszły mi chyba hemoroidy bo siedziec nie moge, biore jakies czopki, ale w cierpieniu to znosze bo nie mam jak wyrwac sie do lekarza

. Mam go nnosić w nosidełku mimo że nie powinno się ale dla dzieci z refluksem to zalecenie. Miłek badań nie miał na refluks robionych ale nawet jak mu się po posiłku odbiło to i tak mu się ulewało a raczej użygało. Mimo tego od zeszłego piątkuprzybrał 140 g :-)
układa się po twojej myśli. musi być lepiej i tak będzie, zobaczysz, wiem, że deprecha się nie opiera na racjonalnych przesłankach, ale może sobie zapisuj te pozytywy, które cię spotykają a jak widzisz jest ich trochę - może cię to podniesie na duchu??