Minesota
Fan(ka)
Hej
Witam z wieczora:-) M wlaśnie uczy Miśka mówić - zaczął od prostych słów egzystencjonalnie;-) Maly już umie mówić E
Święta minęły prawie spokojnie :-) Mlody wczoraj tylko zrobił nam w nocy akcję - mama gdzie jesteś mama ja chce cyca:-) Kryzys mnie ominął - na szczęście - ale pewnie zacznie się od przyszłego poniedziałku... kiedy będę sama...
Dziś jedynie ledwo co przeżyłam wózek :-) dziewczyny czy któraś ma Aro Lex2 Plus?? Bo się wlaśnie zastanawiam jak go składać...
Anna_ajra - Wierzę że akcja święta męcząca była:-) u nas mniej osób - ale wszyscy chcieli maluszka dotknąć ponosić... itp :-)
Agawa - świetny tort :-) pomyślności dla Kamilka:-)
Kropecka - trzym się :-)
Pozdrawiam z ciepłej Zielonej Gory
Witam z wieczora:-) M wlaśnie uczy Miśka mówić - zaczął od prostych słów egzystencjonalnie;-) Maly już umie mówić E
Święta minęły prawie spokojnie :-) Mlody wczoraj tylko zrobił nam w nocy akcję - mama gdzie jesteś mama ja chce cyca:-) Kryzys mnie ominął - na szczęście - ale pewnie zacznie się od przyszłego poniedziałku... kiedy będę sama...
Dziś jedynie ledwo co przeżyłam wózek :-) dziewczyny czy któraś ma Aro Lex2 Plus?? Bo się wlaśnie zastanawiam jak go składać...
Anna_ajra - Wierzę że akcja święta męcząca była:-) u nas mniej osób - ale wszyscy chcieli maluszka dotknąć ponosić... itp :-)
Agawa - świetny tort :-) pomyślności dla Kamilka:-)
Kropecka - trzym się :-)
Pozdrawiam z ciepłej Zielonej Gory
Rozbroiła mnie zima wiosenna pora ale to pewnie nir tylko mnie.
ale udało mi się
rrr... Ale jestem zła i podenerwowana... 

Nie dość, że noc nie przespana, to jeszcze impreza urodzinowa...
uff... doskonale Cię rozumiem!
), jedynie co, to ściągam pokarm laktatorem, ale ... szkoda gadać
. Strasznie nad tym ubolewam... czuję się z tym jakaś gorsza i nie prawdziwa.:-(
Czy tak samo smakował, co wyglądał?
no to święta miałaś z głowy. Jakoś wszystkie przeżyłyśmy swego rodzaju kryzys.
Każdy nawet najmniejszy postęp dziecka strasznie cieszy, prawda?
fryzjer... jestem ciekawa, kiedy ja się wybiorę...?
Co do krwawienia, to ja plamiłam 30dni. Dziewczyny wcześniej mi pisały, że krwawienie może się utrzymywać do 6tyg.
Muze zwiększy tempo bo to trochę nie do pomyśenia żeby tyle czsu się zbierać