reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Cześć Dziewczyny!

Mam wreszcie chwilkę by troszkę popisać. Chociaż jestem u rodziców to mam mniej czasu dla siebie niż w domu.:-(
Na szczęście pogoda ładna więc jakoś psychicznie daję radę za to wieczorem padam ze zmęczenia przed 22:-(.
Jaś rośnie ale w dalszym ciągu ma problemy z odbijaniem powietrza i wypróżnianiem a jak już zrobi kupkę to ze śluzem:crazy:. Zastanawiam się co mam jeszcze wykluczyć ze swojego i tak wąskiego menu i nic nie przychodzi mi do głowy. Na skórze Jaś nie ma żadnych objawów alergii: nie ma wysypki ani odparzeń więc to chyba nie uczulenie?:baffled:Podobno niektóre dzieci tak mają i jeśli przybywają na wadze i nie płaczą to nie należy się tym martwić... Tak czy inaczej chciałabym by były bez śluzu...

Pozdrawiam serdecznie.

reklama
Hej
Przeziębiłam się :-( małemu nic nie jest ale ja się martwię że zaraz temperatury dostanę :-(

Smarkam i kicham i mam nadzieje że na małego nie przejdzie a mi do jutra pójdzie precz choroba :-(

Pozdrawiam Ula

Cześć dziewczyny!:-D
Piękna pogoda, więc korzystamy i spacerujemy ile się da.:cool2:

dziewczyny - jakich pieluszek używacie?:confused:

agawa1 - urodzinki powiadasz... pewnie 18!:laugh2::-p Fajną masz datę urodzenia... 04.04.:-)
Michałkowi też "coś" wyskoczyło na policzkach z tym, że bardziej czuć chrostki pod palcem niż je widać. Nad oczkami ma to samo co Twój Miłek (tak mi się bynajmniej wydaje) i też schodzi. A za uszami miał suchą skórę, coś w rodzaju łusek:baffled:, ale po intensywnej pielęgnacji w końcu zeszło, także bez paniki!:wink: A ciemieniucha przy tak troskliwej i kochającej mamusi na pewno szybko zniknie.:laugh2:
Aaa... teraz to rozumiem... cyc smaczniejszy! :rolleyes:
kropecka - miłe niespodzianki robią nam czasami nasze maluszki w nocy... super! :-D
Mysza - dobre z tymi parchami na karmienie...:yes: No i jestem zaskoczona, że dajecie radę z herbatą i CYTRYNĄ!:huh:
Fajna ta stronka z ćwiczeniami, ale dla większych dzieciaczków...:nerd:
Co Ty wyprawiasz dobra kobieto... przeziębiłaś się!?:oo: Wszystkiemu winna pewnie pogoda...?;-) Kuruj się szybciutko!:yes:
ulenka507 - czy to możliwe, ażeby Gabrysia przytyła niecałe 2kg?:confused::happy: Rzeczywiście, jak na drożdżach!:-D Daj znać, jak było na szczepieniu!
Gosia 78 - mój Michaś też nie zawsze odbije po jedzeniu.
:dry: A co do śluzu, to położna nam mówiła, ażeby się zgłosić do lekarza.:hmm:

Spokojnej nocy!

Hej Wczoraj wiosna dziś mamy jesien. Co za pogoda :crazy: a Julka chce iść na plac zabaw kiszka jak będzie tak padać , siedzimy w domu.
Wczoraj szczepiliśmy Oliwkę ale był płacz:-( nicy poraz drugi to przechodze ale wcale nie jest łatwiej:dry:i w ciągu tygodnia OLIWKA przytyła 200g czyli super.:tak:
Przy okazji zapisałm Julke do przedszkola w właścieiw do trzech a co trzeba zwiększyć szanse.Moje dziecko tak ciągnie do rówieśników że mało nie uciekła mi do dzieci przedszkolnych mam nadzieję że we wrześniu gdzieś się załapiemy i ten entuzjazm zaszybko nie minie
Anna ajra ja używam pieluszek Bella głównie dlatego że w Billi gdzie mój mąż robi sobotnie zakupy sprzedaja tylko takie:-p ale nie narzekam. ładnie absobuja wilgoć, nic nie przecieka
Mysza kuruj się babko zresztą w taką pogodę sporo osób poprzeziębianych:dry:
Kropecka jestem ciekawa czy to może byc alegia na mleko . Mnie już strasza że skoro nie karmie piersią to będę miała drugiego alergikanawt lekarka chciała wypisywać recepte n mleko sojowe:crazy::baffled: Na razie z Oliwka nic się ni edzieje Nie cierpie czegos takiego:wściekła/y:
Gosia też uważam że powinniście odwiedzć lekarza
Agawa czy ja czegoś nie doczytałam czy tobie urodzinki się zbliżają ... 18 ovczywiście?:-p No to wprasaam się na imprezkę , a co tam matka niekarmiąca jestam to mogę poszaleć:-p;-)

witam sie i ja:-)
nie wytrzymam normalnie:crazy: moja mała chyba ma katarek:wściekła/y: ale jakos tak dziwnie w środku, na zewnatrz nic nie cieknie, tylko ma taką jakby sapke:dry:
a mielismy dzisiaj isc na szczepienie i tak opóźnione juz o tydzień:baffled:
zadzwoniłam rano do przychodni i mi powiedzieli ze trzeba poczekac az katarek minie, co mnie zdziwiło bo wczesniej słyszałam ze katarek to jednak nie problem:szok:
psikam jej sterimarem do noska i smaruje mascia majerankową pod noskiem:tak:co jeszcze moge zrobic zeby to cholerstwo szybko mineło?? macie jakies sposoby?

Cześć dziewczyny!:-D
Dzisiaj już mniej słonecznie, ale na spacer też pójdziemy.
Michaś właśnie ładnie śpi, więc mam chwilę.:happy:

Wczoraj, jak wróciliśmy ze spaceru poszedł po butli spać i musiałam go przed 20 budzić do kąpieli!:szok: Bałam się, że mi nocy nie prześpi, ale nie było problemu.:yes: Za to ja wykorzystałam "wolne" popołudnie i sprzątałam kuchnię. Dodatkowo przejrzałam szafę synka z wszystkimi ciuszkami, znaczną część popakowałam do kartonów i w końcu jest porządek.:laugh2:

Buziaki

U nas pogoda pod psem :-( buuu a juz tak ładnie było ze spacerku nici :-(. Cloe tak zbliżają się moje 18;-) urodzinki więc wszystkie lutowe mamusie zapraszam na małe co nieco w piątek :-) Te karmiące też - specjalnie dla nich będą również drinki bezalkohholowe. :-).
Mysz jak samopoczucie??

Ania _ ajra pewnie że data fajna - w końcu sama ją sobie wybrałam no nie :-Dw moim nr pesel są 4 czwórki dzięki temu łatwo go zapamiętać:-)

Kurcze gdzie reszta przecież w całej Polsce się popsuła pogoda!!!!

ja jestem, Olek wygląda fatalnie :/ przeszłam na dietę i zastanawiam się co jeść, jak na złość jestem ciągle głodna :/ buuu, a tak chciałam żeby chociaż Olek nie miał alergii :(

Hej u mnie lepiej :-)

Katarek minął :) juz prawie sobie dzien ulożyłam... ale jeszcze troche mi brakuje :-) do rutyny :-)

Agawa - mój Mikołaj składa życzenia dla cioci która kończy 18 lat kiedy on kończy miesiac :-D

Kropecka - nie wiem - a co możesz?? znaczy się owoce ?? warzywa?? może gotowaną marchewke :-) bulion :-)

Anna_ajra - trzy razy czytałam zanim zajarzyłam ze chodzi o pory karmienia :-) bo sie zastanawialam co to parchy :-D

ladna.ex.panna - u nas tylko frida pomaga:-)

Gosia 78 - ja tez sobie dnia nie potrafie rozłożyć by ze wszystkim zdazyc :-) choc juz sama w domku siedze :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry