Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziś mam fajny dzień choć już sama w domku :-)
wziełam aparat ale zapomniałam zdjęcia porobić 
ja myślałam że w ciąży się wlokę ale z małym to mi 2 h zajęło wyjście
i jazda do dziadków :-)
ale pewnie to tylko gazy 
teraz
Ale i tak na swoj wiek jest strasznie silny (albo to poprostu nerwy z tej kolki) choc jak jest spokojny to trzyma glowke sztywno (w poziomie) podnosi prynajmniej na 45 stopni albo wiecej i strasznie sie odpycha nozkami. Nawet nie wiecie jaka jestem szczesliwa po usmiechu mojego dziecka (albo i wiecie ).
U mnie wychodzenie zajmuje ok pol godzinki
(oczywiscie jesli juz nakarmiony)

a co do żółtaczki to na pewno ta od mlekowa ze tak powiem bo gdyby inna była już dawno byś wiedziała. 

Gdy ja zmieniałam po ok trzech miesiącach blond pasemka na jednolity brąz, nie było problemu, bynajmniej żadnej zieleni...
A może przyzwyczaisz się do obecnego koloru?
hmm...
Może warto byłoby poszukać na Allegro lub zadzwonić bezpośrednio do producenta lub jakiejś większej hurtowi?
zapewne i te deszcze przejdą do nas.
Jak ja bym tak chciała pospać do 12...
mmm...

No i nowe zdjęcie...
mmm ... mamusia na spacerku...

Najbardziej pamiętam strach przed nockami.
Zastanawiałam się, czy Michaś da nam w nocy spać i czy ja sobie poradzę. Bałam się bezradności na kolki. A teraz ... rozkoszuje się macierzyństwem.
Jest super! I niech tak zostanie!

Widzę, że Michaś ma identyczne pory budzenia się w nocy jak Olek!
Jestem ciekawa, co lekarz Tobie powie o Olka żółtaczce i wysypce?
No i co tu dużo pisać...
musisz być dobrej myśli i mieć nadzieję, że z serduszkiem wszystko ok! Kiedy idziecie teraz na kontrol?

Zmieniałaś coś małej, że taka marudna się stała?
, ale te krwawienie co miałam to raczej na pewno była @. Także witaj w club'ie.

a teraz wybudzam się sama w jego porach karmienia
hihihi
wczoraj znów się zapomniałam i sobie wypiłam - tzn przetestowalam jak na to zareaguje