P
Paty36
Gość
Dziewczyny nawaliło mi koło w x landerze- przebita opona właście jak sito!Jakaś zbutwiała była chyba!Gdzie można kupic dętkę, nie wiecie?Może zareklamowac?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurcze dziewczyny nie uwierzycie ...polozylam dzis Misia na brzuszku (czego on strasznie nie lubi, wiezga sie i wogole) a on obrocil sie na plecy!!!!

No jestem w szoku!! Zawsze jak klade go na brzuszku to strasznie sie wydziera, rusza glowka w kazda strone, macha raczkami i nozkami podnosi sie na raczkach, no ale takie cos...
\ No i musze sie pochwalic- spalam dzis do 12, rano o 7 M zabral malego do salonu. aby mamusia mogla sobie pospac
Nie wiem co Ci powiedziec na temat pasemek, bo ja zawsze robilam blondy. Chociaz w zeszlym roku cala glowe farbowalam na ciemno (niby zeby to wlosy odpoczely) i pasemka tez kolor ciemny przybraly. Moze zalezy od farby ;/
a opona (jesli mozna dokupic sama) nie powinna za wiele kosztowac.

hihi
:-(
ich mały jest tak silny ze prawie siedzi, slicznie gaworzy i w ogólnie jest bardzo kontaktowy, usmiecha sie do kazdego kto do niego zagada, normalnie szok
juz sie zasatanawiam czy nie poswiecam jej za mało czasu

?Przecież @ powinna byc ok 14 dni po owulce.Hmm.Zobaczymy.Możę to nie @?Ale brzucholek tak boli na @.