Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pewnie wyczuwa mleczko bo potem budzi się już co 2-3 godz:-(. Może gdybym odkładał go z powrotem do łóżeczka to spałby lepiej?
a co ja w nocy bede robic
ale moj zalatwil sobie wolne - braciszek z wojska wrocil 
:-( chyba ze dzis
ale tez sie troche boje 

a Ty pewnie wyspana 
no i caluski
a na wszystko jest czas - moze nie bylas ostatnia z tymi usmieszkami ;-)ja jak chce zrobic Sewiemu zdjecie jak sie smieje to nigdy nie wychodzi bo za pozno sie robi 
;-)
to swietnie ze jest ok 

wczoraj zostałam ciocią
moja szwagierka urodził synka Pawełka
będę chrzestną
a do tego dzisiaj dowiedziałam się, że leży na sali razem z moją koleżanką, z którą leżałyśmy jak byłyśmy jeszcze w ciąży
a dziś urodziły 3 moje koleżanki - podobno w szpitalu straszny szał, tyle porodów

weszłam, zważyłam małą, podałam moja hipoteze krostek na buzi, pani doktor potwierdziła i tyle.. co powiem to mi przytaknie i zmienia zalecenia
poszłabym do innego lekarza tyle, że wg mnie Marysi nic nie jest i nie wiem po co sieje panikę.. a krostki to reakcja jej skóry na przegrzanie - sprawdziłam to kilka razy i się potwierdza.. mała przybrała przez tydzień 150g i waży 4550.. przez ostatnie 4tyg. równo 600g.. ale panie twierdzi, ze to mało, bo ksiązkowo powinna 200g tygodniowo.. jak to powiedziała to myślałam, że eksploduje.. a najgorsze jest to, że w imię jej książek ja rozregulowałam mała na całego i męczyłam butlą
ale wyjdziemy na prostą