Ania_ajra no nieciekawie. Moi chhłopchy są przyzwyczajani od dziecka do bycia z kimś innym. I nie robią problemu jak zostają z moją mamą czy tatą. ( Teściów to nie dottyczy gdyż dlamojego teścia istnieje tylko Kamilek a teściowa jest w UK)Powiem Ci tyle staraj się jak możesz zostawiać Michałka z mamą lub teściową tzn będąc u nichh nie wstawaj gdy zapłacze niech zrobi to ktoś inny, niech ktos inny pobuja go w wózku itd. JAk najczęściej taka asymilacja powinna być ale pocieszające jest to że jest jesazcze malutki i mu to przejdzie tzn płacz jak podrośnie to ciekawość świata będzie silniejsza niż myślisz. Tylko musi wiedzieć że jest jeszcze ktoś inny oprócz mamy. Przed pójściem do pracy będziesz musiała zrobić taką sesję"terapeutyczną" z mamami. I nie bój się przejdzie mu. Na razie nie rozumie że ty to ty tzn myśli ze nadal jesteście jednością i jak cię nie ma to to strasznie przeżywa ale myśle że mu przejdzie. :-)
Rekinasia bidulko kuruj się i bądź dobrej myśli - wcale nie powiedziane ze zarazisz Igiego!!!
patrysia a widzisz dało się przeżyć :-);-)
Ania31 zuchh dziewczyna - nic tylko przykład brać :-)
kropecka jha TEŻ jestem przeiwniczką dawania klapsów ale czasem zdaży mi się że mnie Misiek z równowagi wyprowadzi i dostanie klapsa. Na szczęśćie nauczył się już odróżniać kiedy żartuje a kiedy nie i klapsy zdażają się niezmiernie rzadko. A co do wczorajszego dnia - dobrze że się już skończył bo nie do opisania co musiałaś czuć. Całuski.
Skaba1 w sumie dobrze że lekarz uznał że to przegrzanie ale szkoda że nie on postawił taką diagnozę.

mOjemu Miśkowi też wyskoczyły krostki dziś i śmiem sądzić że to z ... przegrzania. było tak ciepło. A nic poza tym nie jadłam nowego - zero nabiału w jakiejkolwiek postaci. Zobaczymy.
Paulineczka jak tam po szczepionce ??
cloe miłego wyjścia do kosmetyczki :-) oj jak by mi się przydało :-(
My jutro całą rodzinką na budowę - mnie czeka mega sprzątanie przed tynkarzami. Może uda mi się jeszcze przekopać część ogródka :-) Na szczęście do pomocy moja mama jedzie :-)czyli 2+2 + mama :-)
Całuje wszystkie mamusie i dzieci :-)