kropecka
Majowa mama 2006; Mamy lutowe'08
kluska, mój też nie cierpi leżeć na brzuchu i głowę podnosi tylko na chwilę a później płacze. nie mogę patrzeć na to jak się męczy i odwracam go z powrotem na plecy.
my dzisiaj wybieramy się do kina na "Sierociniec" a jutro z Wiktorem do Aquaparku. Pogoda miała być dużo lepsza niż jest, te prognozy są beznadziejne.
A wczoraj zamówiłam sobie nowy aparat fotograficzny. Chciałabym nauczyć się robić ładne zdjęcia swoim dzieciaczkom.
my dzisiaj wybieramy się do kina na "Sierociniec" a jutro z Wiktorem do Aquaparku. Pogoda miała być dużo lepsza niż jest, te prognozy są beznadziejne.
A wczoraj zamówiłam sobie nowy aparat fotograficzny. Chciałabym nauczyć się robić ładne zdjęcia swoim dzieciaczkom.
to uwielbia :-) ale tak do 15 - 20 minutek :-) potem na chwilę na plecy znudzi mu się i znów na brzuszek 
Na szczęście teście nas odwiedzili... Jutro przyjdzie do mnie koleżanka z pracy z 5-letnim synkiem.

pisałyśmy już na ten temat z dziewczynami, ale ja mam za mało motywacji do brzuszków.
W takim razie mam nadzieję, że się pochwalisz ładnymi zdjęciami...?

, dzisiaj specjalnie częściej go kładłam, musi poćwiczyć
wiec udaje mi sie karmic piersia na razie.A wypija 4 butelki po 170 ml i reszta piers.Bardzo lubi sobie cmokac i to i to , jedynie herbatka niebardzo i wypluwa i sie smieje.
:-)
ehh nie może facet życ bez pracy

no zobaczymy