dawna cloe
Mamy lutowe'08
Hej statnio tylko was podczytuje mam nadzieję że dziewczyny dadzą mi coś skrobnąćteraz bo ostatnio jak tylko sie zabieram nagle włancza sie im tysiąc potrzeb
Kropecka Ania 31 witajcie w klubie bajzlu domowego.
zabawki walają sie wszędzie i choć mieszkam wdomku jednorodzinnym jakoś nie wydaje mi się żeby było lepiej co najwyżej więcej do sprzątania Ania nie wiem jakjest u ciebie ale u mnie kazdy ppokój naznaczony przez Julke czyli wszedzie jej zabawki albo części garderoby albo papierki...Pochowałam juz 90% zabawek ale nawet przy tej niewielkiejilości wszedzie się o nie potykam I mnie to wkurza siedze w domu i musze w tym tkwic bo walka z tym to jak z wiatrakami i mnie marzy sie powrót do pracy
Przyszlirodzice ty wróciłaś do pracy
i jak tam po tak długiej przerwie?
Paulineczko trzymaj dię dzielnie
Kropecka Ania 31 witajcie w klubie bajzlu domowego.
zabawki walają sie wszędzie i choć mieszkam wdomku jednorodzinnym jakoś nie wydaje mi się żeby było lepiej co najwyżej więcej do sprzątania Ania nie wiem jakjest u ciebie ale u mnie kazdy ppokój naznaczony przez Julke czyli wszedzie jej zabawki albo części garderoby albo papierki...Pochowałam juz 90% zabawek ale nawet przy tej niewielkiejilości wszedzie się o nie potykam I mnie to wkurza siedze w domu i musze w tym tkwic bo walka z tym to jak z wiatrakami i mnie marzy sie powrót do pracy Przyszlirodzice ty wróciłaś do pracy
i jak tam po tak długiej przerwie?Paulineczko trzymaj dię dzielnie
Odkad wrocilismyz Pl nie wyspalam sie ani razu. Michalek obudzil sie juz o 430(ale jedznia nie dostal) jednak poszlam dalej spac. Wstalam o 830 (m. wszystko zrobil przy malym) i czuje sie jakby mnie czolg przjechal. Wogole to zaczely mi teraz dopiero wlosy wypadac

ja już sama nie wiem, czy to Michaś stał się taki absorbujący, czy to ja nie mogę się zorganizować...