Paulineczka_
mamy lutowe '08
Oj niedobry piesor!! Igi śpi niespokojnie, ale wazne ze spi. Moj Michalek od malego bardzo czesto niepsokojnie spi, i zaden lekarz nie widzi w tym nic dziwnego. Pozdrawiam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Zastanawiam się właśnie co mi dolega.
Co do taty mojego to lekarze wlasnie zmienili diagnoze
Stwierdzili, że z bronchoskopii nie wyszło nic i będą mu pobierać wycinki na otwartym płucu
Będzie to miało miejsce 18 sierpnia, jesli kardiolodzy wyrażą zgodę wogóle ( bo tato jest po zawale)- zawiłe to wszystko strasznie

No szok! Tutaj wystarczy tylko kapka zeby się ładnie pienił ,a w Pl musiałam dawac dużo i itak był lipa. Przy spłukiwaniu jakiś pomyje w wanience pływały- czego tu nie mam
NIe wiem z czego to wynika- tutaj wychodzi naweet, że ten szampon jest tańszy niż w Pl
500ml- 5euro. W pl 250 koło 10 zł. Patologia jakaś!
a duzo rzeczy jest przeciez jak nie w takiej samej cenie, to nawet droższe. Jak wroce to chyba bede do niemiec na zakupy chemiczne co jakis czas jezdzic
:-) Też kupiłam Michałkowi kiedys jakieś koszulki w Tesco i okazalo się że są całkiem dobrej jakości.
ale przynajmniej nie mam zaległości w czytaniu
.
. Może to ząbki bo ze spaniem też kiepsko, dziś w nocy popłakiwał co chwilę, mało jadł, smoczek troszkę go uspokajał a przede wszystkim bliskość mamusi....
. Napisz parę zdań jak reagował Michałek na nowe miejsce.
)

;-)