reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Witajcie mamuski u mnie mala zakatarzona i ma kaszelek kupilam aspirator do noska masc mairankowa syrop i mam nadzieje ze jakos przejdzie gortaczki grak. I mnie takze cos zaczyna brac a jeszcze jutro lece do pracy dorobic nadgodziny:( ahhh a od pazdizernika jeszcze ja i maz studia i praca ii juz wogole prawie nie bed emeic czasu dla malej;( nie wiem czy dam rade boje sie tego strasznie

reklama
kaskax25 - Witaj!
Kropecka - domek śliczny, jak dla mnie na wielkość w sam raz:tak::-). Szczerze mówiąc podziwiam Was za to, że godzicie tyle zajęć na raz:-).

U nas nocki też kiepskie, nawet nie wiem ile razy Jaś się budzi, średnio tak 5-6 razy i oczywiście jest ryk dopóki nie dam cysia. Myślałam, że może po zabraniu smoczka trochę będzie spokojniej( już nie ma co wypadać z buzi, zasypia bez ssania piersi) ale nic się nie poprawiło ani na lepiej ani na gorzej:no:.

dobrze wiedziec ze ni tylko ja walcze z nocnym jedzeniem. mam jednak nadzieje ze kiedys nastapi taka noc ktora przespie cala. jeszcze bede wusiala malego wyrzucic z mojego lozka ale tak jakos mi tego szkoda. pozdrawiamy:angry:

nO CZEŚĆ KOBITKI!!!

Witam nową koleżankę - cieszę się że się nie zraziłaś i piszesz na forum. Całuski dla synka.

kropecka wiem bardzo dobrze ile budowa kosztuje nerwów - u mnie jeszcze nie skończona. :wściekła/y:Ale domek masz śliczny i nie ważne jaki duży ważne że własny a nie 4 ściany wynajęte.

Myszbuziaczki

My też się nie wysypiamy mamy 3 flaszki kaszki w nocy!!!!! i pobudkę o 5 dzień w dzień. wrrrrrr a na 7 do roboty więc jeszcze ujdzie ale jak mam weekend to mnie trafia bo chciałabym odespać a nie mam jak.
Dziś jedziemy na budowę robić z prądem tzn łączyć puszki - moja robota a Tomek bedzie do pomocy :-)
Jutro mój tato ma imieniny więc przyjedzie brat z rodziną ( no dziewczyny już dorosłe i jedna z nichh za rok wychhodzi za mąż) więc trochhe tego tałatajstwa będzie. A no i moja teściowa niestety przyjdzie.NIestety bo jak się pojawi to ja wychodzę. Nie mam siły niestety pisać o co chhodzi ale jeszcze trochhe i się wam wyżalę.Jedno tylko powiem nikomu nie życzę takiej baby za teściową.

agawa1 podbudowalas mnie swoja wypowiedzia ze wy macie az trzy butle kaszki w nocy bo juz myslalam ze tylko moje dziecko jest takim glodomorem.:tak: Ja staram sie zeby w nocy ta kaszka byla tylko raz bo w dzien je ja az trzy razy. Do tego obiad owoce no i uwielbia chlebek :no:chociaz zebow brak. Mam te szczescie ze mieszkanie mam wlasne ale remontu brak az piszczy. a ja nie cierpie remontow. No zmykam bo maly oglada Rock your baby to jego ulubiony program wprost uwielbia Babe Lilly ale cierpliwosc juz mu sie konczy. Buziaki dla wszystkich:-)

Hej
A ja bym się cieszyła gdyby moje tyle jadło ale niestety jeść nie chce wypija na dobę cztery butelki kaszy po 150 ml i to na raty:-(oprócz tego daję skórki od chleba bo lubi i biszkopty bo też lubi Co począć z niejadkami jak moje skarby?

Cześć dziewczyny!:-D
Dzień za dniem szybko leci, a ja nie mam czasu na BB. Nie fajnie...:no: W każdym razie chciałam się przywitać.:happy:
Dzisiaj też mam mało czasu. Idziemy na 16 na urodziny szwagierki i szwagra. Zapewne będzie dużo gości i dzieci... zobaczymy...:sorry2:

kaskax25 - Witaj!
:-D

reklama
Witajcie:-)
Cisza straszna na lutówkach:-(
Pogoda okropna, nawet na zakupy nie chce mi się jechać a powinnam bo nie mam w czym chodzić. Rok temu chodziłam już w ciążowych a te sprzed ciąży w klatce piersiowej są a małe:dry:.
Dominik szaleje po całym domu:-), super to wygląda.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry