dawna cloe
Mamy lutowe'08
Hej :-)
Julka w przedszkolu Oliwka śpi a ja na BB w ramach relaksu oczywiście;-) zaraz muszę się zbierać po starsze dziecko a wcześniej pozałatwiać parę spraw w mieście choć jak patrzę za okno to mnie skręca brrr... pogoda beznadziejna
Monika moz to tak jak u nas
od kiedy Julka w przedszkolu Oliwce nudzisie samej więc najlepiej jak mamusia cały czas z maluchem siedzi . Wyjście na spacer masakra Godzinę wybierania i po piętnastu minutach powrót bo deszcz przyania do domu 
Kluska też czekam na cieplejsze dni w domu z dw ójką dzieci oszaleć można
Agawa no nie kobieto ty dla mjie to mistrzyni świata jesteś:-)
Układanie kafelek
dłubanie przy prądzie
oj jak u mnie przyjdzie czas na remont zamawiam ciebie 
( tylko nie skoś forumowej koleżanki za bardzo
;-)):-)
Julka w przedszkolu Oliwka śpi a ja na BB w ramach relaksu oczywiście;-) zaraz muszę się zbierać po starsze dziecko a wcześniej pozałatwiać parę spraw w mieście choć jak patrzę za okno to mnie skręca brrr... pogoda beznadziejna

Monika moz to tak jak u nas
od kiedy Julka w przedszkolu Oliwce nudzisie samej więc najlepiej jak mamusia cały czas z maluchem siedzi . Wyjście na spacer masakra Godzinę wybierania i po piętnastu minutach powrót bo deszcz przyania do domu 
Kluska też czekam na cieplejsze dni w domu z dw ójką dzieci oszaleć można

Agawa no nie kobieto ty dla mjie to mistrzyni świata jesteś:-)
Układanie kafelek
dłubanie przy prądzie
oj jak u mnie przyjdzie czas na remont zamawiam ciebie 
( tylko nie skoś forumowej koleżanki za bardzo
;-)):-)
Zalążki widać już ze 2 miesiące, ale ząbków w dalszym ciągu nie. W niedziele przylatujemoja mama, będzie z Michaśkiem, a ja musze znaleść nową pracę, albo i 2 etaty zobaczymy co wyjdzie z tego. .Narazie to tyle. Obiecuje
, że będepisać częściej bo właśnie zaczęłam urlop (tygoidniowy tylko, ale zawsze coś).