Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

tak wiec jestem nie wyspana 

no nie dziwie Ci sie ze jest ciezko jak bylam mlodsza to ja musialam dopilnowywac rodzenstwa zeby odrobili lekcje tu obiad zrobic i posprzatac zanim rodzice z pracy przyszli a potem ja - nauka i matura... 

Malutki w nocy co chwila się budził i złościł, że nie może swobodnie oddychać...
uff... Na szczęście daje sobie w ciągu dnia odciągać katar fridą - gorzej w nocy... strasznie krzyczy. 
Za pierwszym razem wyszły mi jasno-rude, a za drugim strażacko-czerwone!
Wyobrażacie sobie!? Koszmar!
W końcu poszłam do swojej fryzjerki i mnie uratowała! Ale czerwień jeszcze trochę prześwituje...
och...
Miałamnauczkę 

- chyba nerwowe, noc strasznie niespokojna, co chwilę wołał mnie lub męża, no i pobudka przed szóstą...Oczywiście poszedł dziś bez śniadania i picia bo od rana miał odruch wymiotny
. Piotruś lubi chodzić do przedszkola tylko w poniedziałki i wtorki jak jest jego ulubiona pani, która nosi go na rękach i podczas leżakowania czyta mu bajeczki, w pozostałe dni nie...Jesteśmy z mężem wykończeni tym wszystkim i zaczynamy się zastanawiać czy nie zabierać go wcześniej, tak żeby nie musiał leżakować. Nie wiem tylko czy jak pójdziemy mu na rękę to nie będzie próbował znów czegoś wywalczyć....
lecialo ze mnie wiec biegiem do mamy cala przesiaknieta - dobrze ze moja mama nosi takie male rozm bo pozyczylam ciuszki od niej :-)
biedaczek