Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a klienci czekaja na swoje produkty
jak przyjde do domu bo jestem teraz u mamusi to bede musiala jeszcze raz zobaczyc rachunki i przekalkulowac nr konta czy dobrze wpisane i nr faxu ehhh ale jestem zla jak bedzie wszystko wporzadku to przejde sie do puknktu w ktorym placilam i wysylalam fax bo to jest nie mozlowe az sama moja mama jest zdziwiona bo jest moim sponsorem 

A moze nasze dzieciaczki czekaja jeden na drugiego?:-) Przyszli rodzice WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO z okazji rocznicy!!!:-)
:-) Patrysia nie denerwuj sie tylko spokojnie wszystko poszukaj. Napewno sie wyjasni. Daj znac co i jak;-):-) POzdrawiamy
chłopcy grzeczni jak nigdy az dzisiaj siostra dzwoniła i pytała sie czy nie chorzy :-)szczególnie Kuba bo zawsze go pełno a teraz cicho był ale było dziecko które glosniej od nie go krzyczało i ciagle płakało wiec co sie dziwic Kuba nie chciał moze zagłuszać

Tym razem moj pediatra nawet ani razu sie nie zapytal ani nie ogladal siusiaka dodam ze to inny pediatra niz u Kuby. Ja dalam sobie na spokoj i nic w tym kierunku narazie nie robie, bo przy Kubie nic to nie dalo to po co mam stresowac drugiego. Zobacze co powiedza na rocznym bilansie.:-) Niestety Mati zalapal katar. Dalam mu na noc syropek wysmarowalam pulmexem i mam nadzieje ze nie bedzie chory. No ide spac bo jak dzisiejsza noc bedzie taka jak wczoraj to niedlugo padne. PAAAAAAAA