patrysia
Mamy lutowe'08
hej maly jeszcze sie sam bawi wiec korzystam a ze pogoda do bani jak nie weim to az sie nic nie chce
wlasnie maly marudzi to sobie dlugo nie posiedze
jak przestalo padac to poszlam sie na szybko malowac czesac ubrac i malego szykowac i akurat zaczelo znowu lac...
i jak sie tu nie wkurzyc a kiedy ja sprawy pozalatwiam
poczekam jak ma przyjdzie z pracy to moze pojedziemy autem jak tesciu przyjedzie tez zpracy bo on pojechal do pracy a samochod jest tylko jeden 
zytka - u nas tez leje
ile mialas lat jak urodzilas Marcelka
jak moge zapytac ;-) bo ja jak urodzilam Sewcia to mialam 20 (rocznikowo 21 bo w sierpniu mam urodzinki) :-)
cloe - a moze
przyszlirodzice - wierze
wlasnie maly marudzi to sobie dlugo nie posiedze

jak przestalo padac to poszlam sie na szybko malowac czesac ubrac i malego szykowac i akurat zaczelo znowu lac...
i jak sie tu nie wkurzyc a kiedy ja sprawy pozalatwiam
poczekam jak ma przyjdzie z pracy to moze pojedziemy autem jak tesciu przyjedzie tez zpracy bo on pojechal do pracy a samochod jest tylko jeden 
zytka - u nas tez leje
ile mialas lat jak urodzilas Marcelka
jak moge zapytac ;-) bo ja jak urodzilam Sewcia to mialam 20 (rocznikowo 21 bo w sierpniu mam urodzinki) :-)cloe - a moze

przyszlirodzice - wierze

Teraz zasnal i nie wiem czy dlugo pospi. Nie kaszle mocno jeszcze sie wstrzymam z lekarzem moze akurat mu przejdzie, daje mu leki to co mam w domu no i chyba jest lepiej.
przyszlirodzice fajnie ze lepiej
szkoda,ze to tylko towarzyski był:-) Moja Niki juz się odnalazła w kojcu i nie protestuje zbytnio a co najwazniejsze wstaje i siada wstaje i siada i tak w kolko
wiec dziewczyny uniknelam deszczu i tego silnego wiatru - wialo bo wialo ale juz nie tak mocno :-)

do tego podpadłam, ze odmówiłam i nie pojechałam na to szkolenie do Niemiec, ale co tam...co sie odwlecze to nie uciece