reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Kurcze wylaczyli mi prad i wcielo mi calego posta. Gosia 78 nie pomoge ci wiele z tymi nozyczkami bo mialam ten sam problem ze starszym i do dzis mu nie przeszlo:wściekła/y:Potrafi nawet teraz na widok nozyczek sie rozryczec. :no: Syneczki2 jak juz kiedys pisalam moj brat ma 8 dzieci i to jest prawdziwa maszynka:wściekła/y:tym bardziej ze u nich za kazdym razem to wpadka, a funduszy na dzieci brak...:crazy: Takze nie martw sie do nich ci daleko, a w koncu w polsce rodzina wielodzietna to 3 dzieci:wściekła/y: Patrysia czekam na przepis:-) Mati dzis juz dobrze spi doskonale wine za jego maruderstwo i niespanie obarczam lek na oskrzela patrze w ulotke a tam dzialanie uboczne bezsennosc:szok:Az mnie ciarki przeszly. Zaraz zmienilam na inny i jest ok. Nawet za specjalnie nie kaszle ale i tak poprobuje z ta biostymina. Mysza u nas tez okropne zimnisko i kto wie czy np. jutro snieg nie spadnie:-)ladna ex.panna w to zimno to tylko do cieplych krajow. :-D:-D:-D Pozdrawiamy koncze bo znow mi prad wylacza :wściekła/y:

reklama
Witam się i ja...u nas dzis rano padał śnieg i grad a teraz świeci słonko ,mam nadzieję że dzieciakom szybko katar i kaszel będzie bo aż mnie ściska że taka pogoda aja muszę z nimi w domu siedzię...

PATRYSIA a ta jak dawałaś małemu te ampułki to jakoś lepiej się czuł i mniej chorował????

SYNECZKI ja też jestem młodą mamą i się z tego ciesze...pierwsze dziecko było planowane,Bartek nas się przytrafił...i powiem ci szczerze że marzy mi się terzecie maleństwo..ale muszę poczekać jak pójdziemy na swoje ,bo teraz we 4 jesteśmy w jednym pokoju u D ojców...a w przyszły roku stawiamy piętro to wtedy może D namówie ,teraz jest czasem ciężko ale dzieciaki rosną i jest coraz lepiej...ech jak tęsknie za takim maluchem ,tym zapachem...mmmhhhhh

KLUSKA,PRZYSZLI RODZICE, ja na szczęście znalazłam sposób na paznokcie mianowicie małemu śpiewam piosenki ...albo Oliwka go zabawia ,robie głupie miny i go rośmiesza!!1A i ja nie nie obcinam nożyczkami tylko cążkami bo jest o wiele szybciej i nie ma takiego wielkiego krzyku!!

A u nas dzis świeci słonko na przemian z chmurkami co prawda ale sniegu nie widac jeszcze:tak:mój Kuba to siedzi w oknie i kiedy śnieg bedzie padał i tak przez cały dzień
A ja dziś w nocy mało zawału nie dostałam obudziłam sie po 2 i patrze na Bartka a on jakoś dziwnie ułożony głowa do tyłu zimny mówie cholera dzieciak mi sie udusił tysiac mysli mi przez głowe przeleciało jak go nie szarpne i wołam Bartusiu kochanie a on oczy otworzył uśmiech złapał i dalej w kimono wiecie co myslałam ze padne serce to mi waliło jak młot na szczęście nic mu nie było.Ale nie życzę nikomu :tak:
a dziś biega jak szalony na czworaka:tak:

My obcinamy paznokcie bez problemów mały siedzi i sie patrzy co ta mama mu wyprawia:tak:

Kluska dobry pomysł ja jestem dumna z nich wczoraj Arek piekł naleśniki mi czasami ciasto nie wyjdzie a jemu zawsze:-p

Cześć Mamisie!

U nas też bez problemu z obcinaniem paznokietków,za to mycie główki stało się koszmarem :(
kluska- spróbuj na śpiocha, na pewno go nie obudzisz :)

Ania31-ja już sobie wyobrażam co przeżyłaś!

Mysza- ha! Ja pierwsza pisałam o śniegu z wt/śr. :)) Kupuj zimówki!

Kurczaki,a ja dziś dostałam @ po taaakiej przerwie!Źle się czuję...

Miłego popołudnia!

Oj zapomniałam że dzięki Marcelince widziałaś :-D

A z obcinaniem - to ja na śpiocha - inaczej się nie daje :-D Mikołaj mamie nożyczki wyryw i chce sam :-D

Pozdrawiam :-)

PS - chciałam z Miśkołakiem dziś na basen iść - a w ten śnieg tak głupio :-D

Cześć dziewczyny!:-D
A u mnie za oknem właśnie tak... strasznie sypie!

Załączniki

• Zima.jpg
    Zima.jpg
    392,9 KB · Wyświetleń: 39
Dziewczyny, mam do was pytanie..synek od dwóch dni ma lekko rozwolnioną kupkę, co to może oznaczać? żadnych nowych pokarmów nie wprowadzałam...:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry