kaskax25
mama wspaniałej trójki
Kurcze wylaczyli mi prad i wcielo mi calego posta. Gosia 78 nie pomoge ci wiele z tymi nozyczkami bo mialam ten sam problem ze starszym i do dzis mu nie przeszlo
Potrafi nawet teraz na widok nozyczek sie rozryczec.
Syneczki2 jak juz kiedys pisalam moj brat ma 8 dzieci i to jest prawdziwa maszynka
tym bardziej ze u nich za kazdym razem to wpadka, a funduszy na dzieci brak...
Takze nie martw sie do nich ci daleko, a w koncu w polsce rodzina wielodzietna to 3 dzieci
Patrysia czekam na przepis:-) Mati dzis juz dobrze spi doskonale wine za jego maruderstwo i niespanie obarczam lek na oskrzela patrze w ulotke a tam dzialanie uboczne bezsennosc
Az mnie ciarki przeszly. Zaraz zmienilam na inny i jest ok. Nawet za specjalnie nie kaszle ale i tak poprobuje z ta biostymina. Mysza u nas tez okropne zimnisko i kto wie czy np. jutro snieg nie spadnie:-)ladna ex.panna w to zimno to tylko do cieplych krajow. 

Pozdrawiamy koncze bo znow mi prad wylacza 
Potrafi nawet teraz na widok nozyczek sie rozryczec.
Syneczki2 jak juz kiedys pisalam moj brat ma 8 dzieci i to jest prawdziwa maszynka
tym bardziej ze u nich za kazdym razem to wpadka, a funduszy na dzieci brak...
Takze nie martw sie do nich ci daleko, a w koncu w polsce rodzina wielodzietna to 3 dzieci
Patrysia czekam na przepis:-) Mati dzis juz dobrze spi doskonale wine za jego maruderstwo i niespanie obarczam lek na oskrzela patrze w ulotke a tam dzialanie uboczne bezsennosc
Az mnie ciarki przeszly. Zaraz zmienilam na inny i jest ok. Nawet za specjalnie nie kaszle ale i tak poprobuje z ta biostymina. Mysza u nas tez okropne zimnisko i kto wie czy np. jutro snieg nie spadnie:-)ladna ex.panna w to zimno to tylko do cieplych krajow. 

Pozdrawiamy koncze bo znow mi prad wylacza 
mój Kuba to siedzi w oknie i kiedy śnieg bedzie padał i tak przez cały dzień