patrysia
Mamy lutowe'08
hej
dzis nocka nie taka fajna pobudki chyba ze 3 a jak wstal o 1 to nie chcial spac
a o godz 5 jak m szedl do peacy to taki grad padal ze walilo o szyby rowno
a przed chwila snieg padal
kaska- to teraz dawkowanie biostyminy: ja dawalam to na zapalenie jamy sluzowej nosa : 2 razy dziennie po1/2 ampulki doustnie, reszta 1/2 wysmarowac nosek w srodku - patyczniem najlepiej. a nie wiem gdzie mi sie stracilo nastepne podawnanie - nie mam zapisane w zeszyciku
syneczki - dlatego zpytalam czy Cie nie urazilam bo nie mialam tego w zamiarach a przykro mi z powodu Twojej szwagierki ale ma juz dzidziusia czy dalej sie stara - jak moge zapytac
daj znac jak juz bedziesz w upragnionej ciazy ;-)
przyszlirodzice - u nas obcinanie paznokci bezproblemowe zawsze trzyma cos w jednej rece i tym sie bawi a ja dzialam

oliwka - ja dawalam raz na to wychodzi z mojego zeszyciku z lekarstwami i dawkowaniem dla malego - a myslalam ze wiecej razy podawalam
ale powiem Ci ze nie wiem jakiego lekarstwa byla to zasluga ze on wyzdrowial ale ja biostymine podawalam na zapalenie jamy sluzowej nosa i pomoglo bo nosek szybko sie oczyscil ale na przeziebienie podaje sie doustnie
choc na nosek tez doustnie podawalam ;-)
Ania31 - to sie strachu najadlas
anna ajra - ale fajowy widok

lolka - moze zabki ida
a dziaselka ma spuchniete slinie ie bardziej niz zwykle bierze wszystko do buzi i gryzie 
mysza - to co idziecie na ten basen - ja bym sie sama przeszla
zabierz nas ;-)
dzis nocka nie taka fajna pobudki chyba ze 3 a jak wstal o 1 to nie chcial spac

a o godz 5 jak m szedl do peacy to taki grad padal ze walilo o szyby rowno

a przed chwila snieg padal

kaska- to teraz dawkowanie biostyminy: ja dawalam to na zapalenie jamy sluzowej nosa : 2 razy dziennie po1/2 ampulki doustnie, reszta 1/2 wysmarowac nosek w srodku - patyczniem najlepiej. a nie wiem gdzie mi sie stracilo nastepne podawnanie - nie mam zapisane w zeszyciku

syneczki - dlatego zpytalam czy Cie nie urazilam bo nie mialam tego w zamiarach a przykro mi z powodu Twojej szwagierki ale ma juz dzidziusia czy dalej sie stara - jak moge zapytac
daj znac jak juz bedziesz w upragnionej ciazy ;-)przyszlirodzice - u nas obcinanie paznokci bezproblemowe zawsze trzyma cos w jednej rece i tym sie bawi a ja dzialam

oliwka - ja dawalam raz na to wychodzi z mojego zeszyciku z lekarstwami i dawkowaniem dla malego - a myslalam ze wiecej razy podawalam
ale powiem Ci ze nie wiem jakiego lekarstwa byla to zasluga ze on wyzdrowial ale ja biostymine podawalam na zapalenie jamy sluzowej nosa i pomoglo bo nosek szybko sie oczyscil ale na przeziebienie podaje sie doustnie
choc na nosek tez doustnie podawalam ;-)Ania31 - to sie strachu najadlas
anna ajra - ale fajowy widok

lolka - moze zabki ida
a dziaselka ma spuchniete slinie ie bardziej niz zwykle bierze wszystko do buzi i gryzie 
mysza - to co idziecie na ten basen - ja bym sie sama przeszla
zabierz nas ;-)
patrysia normalnie no comment
ale z polskich to moze stara,ale slowa ma śliczne Seweryn Krajewski ja wykonywał "Czekasz na tę jedną chwilę.." moze Lionel Richie "hello" Lady Pank "kołysanka dla nieznajomej" Varius manx "Dziekuje" jest mmmm..... Kelly Clarkson "Because of You"..ehh- mogłabym jeszcze troche powyliczac.Rzecz gustu raczej ;-) Będziez spiewała
ja myslalam o piosence ze "Szkoly uczuc" od mandy moore - only hope - znasz