reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Cześć dziewczyny!:-D
U nas śnieg nadal sypie... na szczęście mam już opony zimowe założone... Jedynie mąż przegapił to w swoim aucie i wyruszył teraz by je zmienić.:baffled:

moniamonis - dzięki Bogu są na świecie zmywarki i pralki:-D - bez tego sobie nie wyobrażam:no: ... ja mam zmywarkę Amica i jestem z niej zadowolona.
Mój brat ma Bosch i też się sprawdza. Niemiecka firma AEG jest moim zdaniem niezawodna, więc też powinna się sprawdzić. Może powinnaś poczytać w sieci opinie na dany sprzęt? Osobiście podoba m
i się jeszcze sprzęt firmy Elektorlux.
To, co mogę Tobie doradzić z czystym sumieniem... to jest wielkość zmywarki. Nie kupuj 45 lecz 60. Te małe na dłuższą metę się na sprawdzają :no:(szwagierka ma taką i narzeka). Daj znać, na co się zdecydujesz.
Paulineczka_ - witaj kochana po długie przerwie!:-D Gratuluję pierwszych samodzielnych kroczków u Michasia :-D - to już druga dzidzia po Olku kropecki!:-D

Pozdrawiam!

reklama
No i jednak szlak mnie trafi!!! Maly byl wczoraj zdrowy, dzis rano dostal katar. :crazy:No zawsze cos. anna-ajra u nas sniegu zero, a Kuba sie doczekac nie moze;-)Jak pomysle ze gwiazdka znow bedzie szara to az mnie bierze:angry:Paulineczka gratulacje, my jeszcze czekamy, Matiemu brak odwagi a zreszta scwanil sie na czworakach i jak ktos go wola to na czterech pedzi:-DLolka jak tam juz lepiej? :happy:Pozdrawiamy

moniamonis moi rodzice mają zmywarkę Boscha i jesteśmy z niej zadowoleni. W ciagu miesiąca my staniemy przed wyborem jednej z wieeeeeelkiej gamy zmywarek i najprawdopodobniej też kupimy boscha. Ma 5 programów i zawsze coś sie dobierze na te brudy :-p dla nas najwiekszym problemem były tabletki. Co my sie nie nakupowaliśmy w końcu trfiliśmy na calgonit czy jakoś tak sie pisze guantum i 10 w 1 teraz innych już nie kupujemy te wszystkie inne to tak myły ze naczynia wyglądały jak ożygane za przeproszeniem :wściekła/y:

Dzien dobry i ja .:-)kropecka 8mln:szok: moze klamki zlote czy cuś:confused: Mój mąż prosił mnie,zebym zwróciła sie do Ciebie o wpis w dzienniku Twym w sprawie kosztorysu :confused: Sie chlopak tez wczytał:-Dpozdrwiam Cię zatem cieplutko moniamonis no sobie wyobraz,ze jak sobie coś"wkręce" to nie ma rady:-D nowy domek jest naszym marzeniem.... mam nadzieję,ze kiedys to się spelni:rolleyes2:anna_ajra udanej imprezki zyczę.6 urodziny to juz nielada wydarzenie ;-)Lolka777 jak mały?Paulineczka_ witam:-) szybko wyruszyl ten Twoj szkrab:-) Moja Nikola jeszcze trzesie dupcią:-Dkaskax25 a zdałoby sie powiedzieć"a nie mowiłam":sorry2: oby nic sie wiecej nie wykluło z tego.Zdrówka dla Matika:tak:
A a propo loczków na głowie to moja starsza córcia miała takie pierscionki,ze uhhhh, no boskie- i tak sie jej dlugo kreciły,ze przez jej 7 latek nie podciełam jej włosów nawet milimetr:tak: Teraz pare miesiecy temu- podciełyśmy jakies 15cm, bo juz niestety na koncu lekko sie zawijają a tak to sie wyprostowaly-pod ciezarem moze:confused: No i z czesaniem i myciem nie mamy łatwo,ale juz przywykłysmy.Ciekawe czy Niki tez bedzie takie miała:confused::-D Jak Niki się obudzi to poszukam płytki z jakims zdjęciem jak Martysia była mała i wkleje;-) Pozdrawiam cieplutko.

hejka, u nas dzis zamiec snieżna, az strach wychodzic z domu;-)
anna u mnie na odwrót u siebie w samochodzie mąz zmienił w zeszłym tygodniu, ale tylko dlatego ze z serwisu sami zadzwonili, a u mnie z rana poleciał sam zmieniac:baffled:
wykończona jestem po imprezie firmowej, powiem szczerze ze nic nie pilam a czuje sie jakbym kaca miała:szok: nie wiem o coc chodzi bo nie wróciłam tak pózno, zaledwie przed pierwszą ale cos w tym jest ze na inną forme aktywnosci organizm mój tak reaguje:dry: najpierw były kregle, catering, dyskoteka, o pólnocy pizza eeehhh wreszcie troche odzylam, poptrzylam na bawiących ludzi, potanczyłam w rytm ostatnich hiciorków, ja zadowolona mąż o dziwo tez zadowolony, bo mała ani razu sie nie wybudziła jak ja uspilam przed wyjsciem:-)
co do zmywarek ja ma Electroluxa i jestem bardzo zadowolona, to juz bedzie 3 rok dosyc intensywnego uzytkowania i zero problemów:happy: tabletek uzywam Somat i płynu nabłyszczającego;-) jesli moge doradzac, to nie napalałabym sie na ilosc programów bo i tak w praktyce uzywasz zaledwie kilku, ja mam dwa ulubione...super szybki i do mega brudnych naczyń:-):tak: Margharitta moze nie opłukujesz naczyn przed włozeniem do zmywarki skoro takie brudne ci wychodziły:confused: ja własciwie zawsze opłukuje i zawsze wyjmuje czysciutkie bez zarzutu:rofl2:
mała zalicza teraz drzemke ja chyba tez sie połoze na chwile, kompletnie nie mam pojecia co z obiadem ehhh:dry::baffled: nic mi sie nie chceeeee

hej hej
u nas tez dzisiaj zimno mroz jak nie wiem ale bylismy na chwile na dworze sie przewietrzyc :tak:
margaritta - ja tez od urodzenia mialm krecone wloski ale po porodzie cos mi sie z nimi zrobilo i ani nie chca sie krecic ani tez nie sa proste - takie byle co z nich :dry:
paulineczka no to gratki dla malego :tak:

moj Sewcio robi po dwa kroczki ale i tak jeszcze nie pewnie i zaraz siada na pupcie :tak:

anna ajra - tez sie zastanawialam nad tym zeby isc na ten film do kina ale sie zobaczy mnie tez sie podobaja piosenki z zespolu sumptuastic :tak:
kropecka - czytalam masakra to jest :no::wściekła/y:
moniamonis - :-)

Hej.U nas śnieg :szok::tak::-) Ale fajnie :-) Oby tak w wigilię przypruszyło:tak:
Moniamonis mamy Bosha i sobie chwalę. Programów niwewiele włąsciwie tylko możliwość nastawienia na odpowiednią temp oraz czas automatycznego załaczania zmywarki ale z doświadczenia wiem że z czasem bez względu ile programów posiada zmywarka używ się tych podstawowych
Paulineczka no wkońcu Już się zastanawiałam gdzie sie podziewasz :tak:Brawa dla Michałka:-D
ładna ex panna fajnie że sięwybawiłaś I mnnie by się przydało takie oderwanie od rzeczywistości Poi co 27 grudnia wybieram się na wesele do kuzynki M zostawiam z dziećmi domu i jadę z siostrą ale raczej o takim wybawieniu nie będzie mowy

Witajcie moje drogie :)

M spi,Marcelinka śpi,ja wyrobiłam się z prasowaniem i od niepamiętnych czasów mam wolny czas!!! :) Spacerek zaliczyłyśmy,niedługi bo snieg nas zapędził do domku,ale wystarczyło na złapanie świeżego haustu :)

Moniamonis-nie mam zmywarki,ale mam pralkę AEG (już 6 lat) i jestem bardzo zadowolona :)

Dawna Cloe- na wesele wyruszasz bez męża?Fajnie! Na pewno się wybawisz!! :)

Paulineczka-wreszcie się odezwałaś! Gratulacje dla Michasia-kolejny tuptuś :)

Anna_ajra-jak imprezka? My jutro na imieniny do szwagra :)

kaśka- zdrówka dla Matusia!

Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry