anna_ajra
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny!
U nas śnieg nadal sypie... na szczęście mam już opony zimowe założone... Jedynie mąż przegapił to w swoim aucie i wyruszył teraz by je zmienić.
moniamonis - dzięki Bogu są na świecie zmywarki i pralki
- bez tego sobie nie wyobrażam
... ja mam zmywarkę Amica i jestem z niej zadowolona.
Mój brat ma Bosch i też się sprawdza. Niemiecka firma AEG jest moim zdaniem niezawodna, więc też powinna się sprawdzić. Może powinnaś poczytać w sieci opinie na dany sprzęt? Osobiście podoba mi się jeszcze sprzęt firmy Elektorlux.
To, co mogę Tobie doradzić z czystym sumieniem... to jest wielkość zmywarki. Nie kupuj 45 lecz 60. Te małe na dłuższą metę się na sprawdzają
(szwagierka ma taką i narzeka). Daj znać, na co się zdecydujesz.
Paulineczka_ - witaj kochana po długie przerwie!
Gratuluję pierwszych samodzielnych kroczków u Michasia
- to już druga dzidzia po Olku kropecki!
Pozdrawiam!

U nas śnieg nadal sypie... na szczęście mam już opony zimowe założone... Jedynie mąż przegapił to w swoim aucie i wyruszył teraz by je zmienić.

moniamonis - dzięki Bogu są na świecie zmywarki i pralki
- bez tego sobie nie wyobrażam
... ja mam zmywarkę Amica i jestem z niej zadowolona. Mój brat ma Bosch i też się sprawdza. Niemiecka firma AEG jest moim zdaniem niezawodna, więc też powinna się sprawdzić. Może powinnaś poczytać w sieci opinie na dany sprzęt? Osobiście podoba mi się jeszcze sprzęt firmy Elektorlux.
To, co mogę Tobie doradzić z czystym sumieniem... to jest wielkość zmywarki. Nie kupuj 45 lecz 60. Te małe na dłuższą metę się na sprawdzają
(szwagierka ma taką i narzeka). Daj znać, na co się zdecydujesz.Paulineczka_ - witaj kochana po długie przerwie!
Gratuluję pierwszych samodzielnych kroczków u Michasia
- to już druga dzidzia po Olku kropecki!
Pozdrawiam!
No zawsze cos. anna-ajra u nas sniegu zero, a Kuba sie doczekac nie moze;-)Jak pomysle ze gwiazdka znow bedzie szara to az mnie bierze
Paulineczka gratulacje, my jeszcze czekamy, Matiemu brak odwagi a zreszta scwanil sie na czworakach i jak ktos go wola to na czterech pedzi
Pozdrawiamy
dla nas najwiekszym problemem były tabletki. Co my sie nie nakupowaliśmy w końcu trfiliśmy na calgonit czy jakoś tak sie pisze guantum i 10 w 1 teraz innych już nie kupujemy te wszystkie inne to tak myły ze naczynia wyglądały jak ożygane za przeproszeniem 
moze klamki zlote czy cuś
Mój mąż prosił mnie,zebym zwróciła sie do Ciebie o wpis w dzienniku Twym w sprawie kosztorysu
anna_ajra udanej imprezki zyczę.6 urodziny to juz nielada wydarzenie ;-)Lolka777 jak mały?Paulineczka_ witam:-) szybko wyruszyl ten Twoj szkrab:-) Moja Nikola jeszcze trzesie dupcią
oby nic sie wiecej nie wykluło z tego.Zdrówka dla Matika
najpierw były kregle, catering, dyskoteka, o pólnocy pizza eeehhh wreszcie troche odzylam, poptrzylam na bawiących ludzi, potanczyłam w rytm ostatnich hiciorków, ja zadowolona mąż o dziwo tez zadowolony, bo mała ani razu sie nie wybudziła jak ja uspilam przed wyjsciem:-)