Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
albo n.kukulska - zakochani, whitney houston - I'll always love you, farba - chce tu zostac, friends - naucze cie zyc, jessica simpson - i wanna love you forever i tam jeszcze pelno sciagnelam innych ale te co proponujesz to mam juz sciagniete i tez sie zastanawialam nad nimi
O tu widze bardzo rozrywkowo sie zrobilo sama muzykaPatrysia ja ci racze w tym temacie nie pomoge chociaz zawsze strasznie podobal mi sie hit stahurskiego Zostanmy razem no ale tego raczej spiewac nie bedziesz:-)Biostymina podana mam nadzieje ze to cos da.Oliwka 11 tez pokladam w niej nadzieje widac tylko nasze dzieciaki takie zdechlaczkiLolka moze to jakis wirus, chociaz moj Mati na zabka mial lekkie rozwolnienie:-)kropecka skad biora kasiore kurcze tez bym chciala wiedziec to moze bym to samo zrobila. My dzis wzielismy niestety pozyczke na remont, ale coz bez tego to tego remontu nigdy bysmy nie zrobiliMargaritta gratuluje zabka:-):-)Dobrej nocy glowa mnie strasznie boli
Hej dziewczyny widzę, że u niektórych zima już w pełni;-), u mnie jeszcze za oknem nie jes biało, ale może już niedługo:-). Swoją drogą to mieszkam teraz na poddaszu i za okna widzę tylko niebo, ciekawe czy jak śnieg napada to będę w ogóle coś wdzieć. patrysia ja tam "głosuję" na farbę i chce tu zostać jak ta piosenka leci u nas na imprezie to wszystkie pary są na parkiecie:-) kaskax25 powodzenia w remoncie Margaritta widzę, że cię wzieło z tym domem, coś czuję, że już niedługo będziemy czytać twó dziennik budowy:-) A gdzie masz zamiar się budować, jeśli wolno spytać oczywiście.
Niestety z tym budowaniem domów to jest tak jak w Kabarecie Moralnego Niepokoju trzeba mieć 2 razy więcej kasy niż się zakładało na początku U mnie i moich przyjaciół to się niestety sprawdiło:-(
Cześć dziewczyny!
Ale mam zaległości... uff...
Miałam iść dzisiaj z koleżankami z pracy do kina na "to nie tak, jak myślisz kotku", ale nie wypaliło... Może za tydzień. Fajnie by było...
Jutro idziemy na 6-urodziny męża siostrzenicy... uuu... już się cieszę!
kaskax25 - owszem, my też ważymy Michasia na domowej wadze, ale nasza lekarka prosiła by przyjść w listopadzie ponieważ obecna przerwa między szczepieniami jest długa, a chciałaby zobaczyć Michałka. Przy okazji zapytałam o te wymioty i mam wpis w książece (na pamiątkę).
Dziękuję, Michaś ma się dobrze!
Rzeczywiście niefajnie z nieustającymi chorobami Mateuszka... Och... Zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka życzę!
Super fotka! Nie brałam Biostyminy. przyszlirodzice, cloe - :-)
momiamonis - oby malutka przesypiała częściej noce! marfola19 - witaj! "Niestety" nie używam oliwek, więc nie pomogę. Mysza - oczywiście zasięgnę wcześniej rady mojego ginekologa, który mnie ciął i prowadzi od ... ile to już lat?... 7...? Zobaczymy co powie na nasze plany powiększenia rodzinki.
Ale musiałaś mieć wesoło z Gabrysią w domku... Super!
I co, byliście na basenie? Ja jeszcze nie byłam z Michasiem... kropecka - ja z mężem jestem zachwycona postępami na Waszej budowie. Szczerze mówiąc nie wiem w jakim czasie powstaje dom, ale 2,5 miesiąca wydaje nam się dość szybko. Mam nadzieję, że pokażesz nam prace nad wykończeniem!? agawa1 - dzięki! patrysia - i nasze lekarka jest bardzo dobra, tylko kobiety z recepcji... rrr... Co za straszne rzeczy u Was się dzieją!!!??? Nie do wiary - straszne!
Ja z mężem bardzo lubię piosenkę zespołu Sumptuastic "Dla Ciebie".
Oglądałam ten film - bardzo fajny! ladna.ex.panna - jak było na imprezie firmowej? Margaritta - u nas też nie ma problemów z myciem główki. Michaś bardzo lubi się kąpać. Gratuluję ząbka! Lolka777 - nie martwiłabym się lekkim rozwolnieniem. Gdy ja poroniłam, to nie miałam takich myśli - by ukraść komuś dziecko... Było mi przykro i ciężko patrzyło mi się na kobiety w ciąży. lileczka - współczuje nieprzespanych nocek... och... aż mi ciężko się zrobiło.
Ale za to masz super pociechę, która woła "mama"! Kluska79 - dziękuję, wszystko ok. :-) To jaki Twój mąż ma samochód, że musi go przygotować na następny sezon...???
Co do obcinania paznokci, to wcześniej obcinałam je Michałkowi podczas kąpieli. Teraz to nie ma już takiej potrzeby i problemu. Zytka - kiedy my się wyśpimy...? Widzę, że i Twoja mała potrafi w nocy nie spać... Moja mama urodziła trzecie dziecko mając 45lat, także spokojnie, zdążysz! Ania31 - dziękuję! Ale Aniu masz zdolnych chłopców... naprawdę można
pozazdrościć!:-)
Aniu! Co za koszmar w nocy! Wyobrażam sobie Twoje przerażenie... och... Syneczki2 - Witaj! Gosia 78 - jak rozwiązałaś sprawę z lekami...?
Jestem bardzo ciekawa... i zaskoczona! oliwka_11 - mam nadzieję, że dzieci już lepiej się mają? Gratuluję ząbków!
Dziewczyny błagam pomóżce i napiszcie jakiej firmy macie zmywarkę o naczyń i czy jesteście z niej zadowolone, nie mam pojęcia co mam kupić czy coś tańszego lepszej firmy np. Bosch (ma wtedy mało programów) czy coś gorszej frmy (np. AEG) ale ma wtedy dużo więcej pogramów.
moniamonis nie mam zmywarki tez mysle nad zakupem ale ja bym wziela tansza z wieksza iloscia programow. Przewazniej duzo doplaca sie za sama firme za sam znaczek.
Witam! Matko ile mnie juz nie bylo!!!
Kompletnie nie mam na nic czasu!!! Jutro mam wolne,wiecpostaram sie poczytac co tam u was.U nas ok-Michas zaczal juz chodzic,wiec skonczyly sie czasy sielanki POzdrawiam was wszystkie i zabieram sie do czytania!