Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja Ci napisze jutro w jakich dawkach pomagalam bo za kazdym razem inaczej a zeszyt mam schowany w pokoju u malego i nie chce go budzic 
zycze powodzenia ;-) zreszta jestes jeszcze mloda i pewnie bedziesz miala jeszcze nie jedno nie dwa ;-):-) sliczne masz dzieci 

ale co sie dziwic hehe
z resztą moje słonko było dzisiaj wyjątkowo grzeczne:-)
takie jest załozenie a jak wyjdzie zobaczymy

jakos nie wyczuwam tu podstepu
Jeszcze raz kochana Patrysiu powiem nie uraziłaś mnie :-) możesz spać spokojnie ;-) pozdrowionka dla wszystkich bobasków i tych w drodze też, no i przy okazji ich mamus i tatusiów a co tam 
a bez sprzętu nie mogę zamówć kuchni
. Więc siedzę oglądam i nie ztego nie wynika. :-(
, nie płacze i widze że nie boli go nic ale nie lubi mieć "uwięzionej" rączki. Czasami zabawiamy go całą rodziną a i tak obcinam po jednym paznokciu i tak przez cały dzień. Przez sen mu nie obcinam bo boję się ,że się wybudzi. Może jakieś rady? Któraś z mam ma jakiś złoty środek?
ciagle by tylko chodzila albo zeby ktos z nia sie bawil na chwile usiedzi sama na podlodze jak znajdzie jakiegos paprocha i probuje go podniesc hehe