reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

przyszlirodzice - ja również mam nadzieję, że te koszmarne nocki spowodowane są przez zęby\:baffled:, zaglądałam dziś Jasiowi do buzi- górna prawa jedynka prześwituje przez dziąsła, pewnie lada dzień wyjdzie...

reklama
Czesc kobietki.Brrrr co za zimnica:wściekła/y: Spiesze doniesc, ze mamy gorna lewa jedynke:-)Gosia78 w wakacje odeszlo z tego jakies 10 cm:tak:U mojej Niki jak juz wlasnie przeswitywaly jedyneczki przez dziasla to wlasneikwestia 1-2 dni i taadammm:-D Wypatruj wypatruj;-)patrysia sliczna dziewczynka z niej nadal;-):-Dprzyszlirodzice wyjda zebolki wyjda.Na szczescie nie pamieta sie tego bolu jaki temu towarzyszy:tak:Zycze cierpliwosci duzo. Paulineczka_maly rozrabiaka Ci rosnie:-Dwyobraz sobie, ze ja taka przemoknieta wracam nieraz jak odprowadze starsza corcie do szkoly,albo jak ide po nia.Bo tu deszcz to normalka:wściekła/y:A i dodam,ze to moje malenstwo musze brac ze soba :-(folia przeciwdeszczowa na wozek i naprzod:dry:ehhh.... kaskax25 fajnie,ze z malym juz ok :-) na szczescie nas poki co wszelkie alergie i temu podobne omijaja:tak: Duzo zdrowka zyczymy.
I spokojnego dzionka.

Cześć kobietki
Meldujemy sie po weekendzie zdrowi cali :tak::tak:
No i u nas popruszył śnieg Kuba wniebowziety cop rawda sniegu jak na lekarstwo malutko ale i tak moi chłopcy ulepili miniaturowego bałwanka:-Dnajwiecej radości to miał jak zwykle Kuba:-):tak:
oczywiście dołanczam sie do okropnych nocek:-)u nas podobnie maly budzi ł sie dzis co 30 minut i płakał mam nadzieje ze to kolejna dwójka wychodzi i nic powaznego
pozdrawiamy mamusie i bobaski

Margaritta mleczko toleruje jedynie z cycusia. W ciagu dnia woła raz maksymalnie 2 razy, ale jak juz zaśśie to porządnie. Wypompuje mnie doszczętnie. W nocy całę szczęście śpi jak suseł. Od kiedy skończył 4 miesiące ani razu sie nie obudził. Zasypia o 21 i o 8:30 budzi mnie atakiem smiechu :-) Z tego co słyszałam 2 porcje mleka to troszke mało wiec od 2 miesięcy próbuje mu dać jeszcze butelkę, ale wszelkie próby kończą sie wyśmianiem mamy, opluciem, ostatnio powiedział beeeeeeee odwrócił głowę i zrobił minę obrażonego ksiecia. Czy che mi powiedzieć ze itak nie wypije nawet łyczka? :-D:-p

Witam
nie mam teraz za bardzo czasu bo odkad malego klade raz dziennie spac to troche mi buszuje i zajecia jest na caly dzien... bo spi gora 1 godz dziennie ale teraz mi zasnal - i wogole nocki sa juz ladniejsze :tak: wiec kiedy maly spi to mamcia korzysta i szkoda ze tylko wieczorem ale postaram sie czesciej ;-)
margaritta - no nie watpie w to ;-)
paulineczka - no to macie ubaw prz malym :tak:
kaska- ile razy za dzien maly chodzi Ci spac :confused: moj jak poszedl wczoraj pierwszy raz spac jeden raz za dzien to obudzil mi sie tylko o 4 i potem o 7:25 :tak::-)

Dobry wieczor. Wpadlam na chwilke bo dzis nie mialam czasu. Znalazlam sie w zakupowo_remontowym szale i na nic niemam czasu.Ale zakupy dzis udane tylko ze musielismy lazic z malym, bo nie mam z kim zostawic, no i biedaczek nam zasnal na recach na miescie. Ale tak sie wymeczyl ze nic mu nie przeszkadzalo spal w foteliku samochodowym 1,5 godz. Patrysia Mateusz juz dawno spi tylko raz dziennie tak kolo 11ej idzie i kolo 12ej wstaje i niestety mu to wystarcza:tak:Jestem przewaznie po takim dniu wypompowana.Ale idzie spac tak kolo 7ej i spi do rana z przerwami na mleko.;-)anna-ajra bardzo fajny ten album moze sie skusze:-)Paulineczka katar mu przeszedl nie wiem jakim cudem pierwszy raz obylo sie bez lekarza. Dobra lece dalej na allegro, poki mam wene na kupowanie:wściekła/y:POzdrawiamy

Cześć dziewczyny
Dzięki za wsparcie duchowe co do teściowej:-(, może opisze na zamkniętym całą historię jak ochłone, tutaj to się nie nadaje:baffled:.Szok...
Wczoraj po kościele pojechaliśmy całą rodziną na basen, niestety Dominik jak zobaczył tych wszystkich obcych ludzi, do tego jeszcze w czepkach darł się w niebogłosy. Poszłam z nim do szatni dałam cysia i dopiero się uspokoił:sorry2:. Oczywiście wróciliśmy na basen, ja siedziałam na brzegu z małym i co jakiś czas dawałam go mężowi do wody, jak zaczynał płakać wracał do mnie. Później też z nim weszłam, niestety mały woli wanne. Za to Piotrek był zachwycony, w wodzie czyje się jak ryba, do tego była tam rura do zjeżdżania więc się chłopak wyszalał:-).
Pogoda jest super, Piotrek był już dzisiaj na sankach, ulepił bałwana, a Dominik mu dopingował przez okno.
anna_ajra- album piękny.
Syneczki- mam to samo, tylko cysia, z butelki Dominek nawet łyka nie weźmie, ani mleka ani soku:confused:.
Paulineczka, Patrysia-:-)

reklama
Witamy
Sewek dzis wlasnie konczy 10 m-cy :szok: jak to szybko zlecialo :-):tak:
u nas w nocy dzis jakies 2-3 pobudki :dry:
kluska - jak ochloniesz to poczytam :tak: tez bym sie wybrala na basen ale nie mam z kim... :dry:
kaska no ja gdybym malemgo sama nie kladla to dalej spalby mi 2 razy dziennie raz kolo 11 przez gora godzine a potem kolo 15 przez 2-3 godzinki :dry::sorry2: no i potem spac mu sie nie chce w nocy bo wysypia sie za dzien :no:

ach ten juz zas marudzi w zaden sposob mu dogodzic.... a jeszzce m z nocki wrocil - no to pospane :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry