Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Spiesze doniesc, ze mamy gorna lewa jedynke:-)Gosia78 w wakacje odeszlo z tego jakies 10 cm
U mojej Niki jak juz wlasnie przeswitywaly jedyneczki przez dziasla to wlasneikwestia 1-2 dni i taadammm
Wypatruj wypatruj;-)patrysia sliczna dziewczynka z niej nadal;-)
przyszlirodzice wyjda zebolki wyjda.Na szczescie nie pamieta sie tego bolu jaki temu towarzyszy
Zycze cierpliwosci duzo. Paulineczka_maly rozrabiaka Ci rosnie
wyobraz sobie, ze ja taka przemoknieta wracam nieraz jak odprowadze starsza corcie do szkoly,albo jak ide po nia.Bo tu deszcz to normalka
A i dodam,ze to moje malenstwo musze brac ze soba :-(folia przeciwdeszczowa na wozek i naprzod
ehhh.... kaskax25 fajnie,ze z malym juz ok :-) na szczescie nas poki co wszelkie alergie i temu podobne omijaja
Duzo zdrowka zyczymy.

najwiecej radości to miał jak zwykle Kuba:-)

wiec kiedy maly spi to mamcia korzysta i szkoda ze tylko wieczorem ale postaram sie czesciej ;-)
moj jak poszedl wczoraj pierwszy raz spac jeden raz za dzien to obudzil mi sie tylko o 4 i potem o 7:25
:-)
;-)
Jestem przewaznie po takim dniu wypompowana.Ale idzie spac tak kolo 7ej i spi do rana z przerwami na mleko.;-)anna-ajra bardzo fajny ten album moze sie skusze:-)Paulineczka katar mu przeszedl nie wiem jakim cudem pierwszy raz obylo sie bez lekarza. Dobra lece dalej na allegro, poki mam wene na kupowanie
POzdrawiamy
.Szok...
. Oczywiście wróciliśmy na basen, ja siedziałam na brzegu z małym i co jakiś czas dawałam go mężowi do wody, jak zaczynał płakać wracał do mnie. Później też z nim weszłam, niestety mały woli wanne. Za to Piotrek był zachwycony, w wodzie czyje się jak ryba, do tego była tam rura do zjeżdżania więc się chłopak wyszalał:-).
.
jak to szybko zlecialo :-)

tez bym sie wybrala na basen ale nie mam z kim... 

no i potem spac mu sie nie chce w nocy bo wysypia sie za dzien